ilk hafıza kartlı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jason

Üye
    Konu Sahibi
ilk hafıza kartlı telefon
ilk mmc kartlı telefon beim bildiğim sonynin ufak kapaklı bir modeliydi herhalde sizlerde bildiklerinizi paylaşın :artı:

Memo2005

Üye
ilk hafıza kartlı telefon siemens'in SL45 diye hatırlıyorum (model numarası tam doğru olmayabilir)

metintekin

Üye
siemens SL45 ilk hafıza kartlı mp3 lü telefon diye hatırlıyorum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sony mz-5 mi öle bişeydi renksiz ekran falan. :wacko:

RockFord Fosgate

Üye
ewet sony kapaklı grı bı modelı vardı!!!

ysn89

Üye
Sony'nin bi modeli...

1998'de çıkmıştı....

Daha sonra bu teknoloji için erken olduğundan diğer firmaların tepkisi üzerine piyasadan kaldırıldı...

Şu anda modelini hatırlamadım ama bulunca link veririm

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mz-5 olması lazım o modelin ismi..

RockFord Fosgate

Üye
yahu o zmnlar bende g600 wardı)

snrers

Üye
ama sony cok güzel bir telefondu ilk once antenlisi vardı sonradan antensizini cıkardılar

hzrcn

Üye
gulmeyin ama ben 3650 biliom )

ysn89

Üye
Arkadaşlar işde ilk hafıza kartlı telefon...

1998 yılında

Sony CMD-MZ5

Özellikleri

MMC
GPRS
MP3
Ajanda falan fıstık...

Bu teknolojiler için daha erken olduğu için diğer firmaların tepkisi üzerine piyasadan kaldırıldı...

Exalans

Exalans

Üye
<div class='quotetop'>(Memo2005 &#064; Nov 16 2005, 09&#58;22 AM) [post=209891]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ilk hafıza kartlı telefon siemens&#39;in SL45 diye hatırlıyorum (model numarası tam doğru olmayabilir)
[/b][/quote]
modeli sl42 şuanda ben kullanıyorum ama ilk hafıza kartlı telefon arkadaşların dediği gibi sony nin bu modeli o zamanlar üretilmesine rağmen diğer telefon şirketlerinin itirazları üzerine sony üretimi keşmişti.

barabelli

barabelli

Üye
<div class='quotetop'>(exalans &#064; Dec 4 2005, 10&#58;38 AM) [post=221375]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Memo2005 &#064; Nov 16 2005, 09&#58;22 AM) [post=209891]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ilk hafıza kartlı telefon siemens&#39;in SL45 diye hatırlıyorum (model numarası tam doğru olmayabilir)
[/b][/quote]
modeli sl42 şuanda ben kullanıyorum ama ilk hafıza kartlı telefon arkadaşların dediği gibi sony nin bu modeli o zamanlar üretilmesine rağmen diğer telefon şirketlerinin itirazları üzerine sony üretimi keşmişti.
[/b][/quote]

neden kestıkı teknolojı bu ısteyen ıstedıgını yapar anlamadım neden kestıgını

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(ysn89 &#064; Dec 2 2005, 10&#58;08 PM) [post=220262]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar işde ilk hafıza kartlı telefon...

1998 yılında

Sony CMD-MZ5

Özellikleri

MMC
GPRS
MP3
Ajanda falan fıstık...

Bu teknolojiler için daha erken olduğu için diğer firmaların tepkisi üzerine piyasadan kaldırıldı...

[/b][/quote]

way sOny ve o zamanlar mp3&#39;de varmış

kemalkoksalgs

Üye
:))) vay be adamlar 1998 diyor benim elme 2009 da geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt