^BaRoN^
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eyvallah 2 ve 3 daha önemli ama sağolasınBen birinci soruna cevap vereyim,navi dosyaları indirmek için kullanılır,phoenix ise o dosyalarla cihaza flash atmak için kullanılır.
Zaten ilk dedimyao telefon ilk seferinde kesin elinde patlayacak sakin paniğe kapılma. Sonra salihk adlı arkadaşın konusu vardı mobilden link atamıyorum şuan. Ona bak güzel anlatım yapmış ayrıca yazdıklarına bakılırsa bayağı acemisinnavifirm den yazılım için gerekli dosyaları indirip (windows daki setup gibi düşün) phoenix le atacaksın. ii araştır sonra başla benden sana tavsiye
Navifirm orjinal o zaman.Direk indirip anlatılanları yaparsam sorun olmaz sanırımdosyaları navifirm den indirirsen ayrıyeten hack yapman gerek. Fakat herhangi bir cfw yükleyeceksen (forumda vardı bikaç tane) yazılım dosyalarını indirdiğin konudaki açıklamaları oku cfw yi yapan kişiye göre hackli ya da hacksiz olabiliyor.
Onu deyeceğim zaten sağolasın,güzel anlatmışsın cidden sorun olmaz sanırım.ilk defa flash atıcaksan c6.01 için daha detaylı bir konu açmıştım flashlamak için. oradaki Resimdeki işlemleri sıra ile yaparsan sorunsuz sekilde Flast atmış olucaksın telefonuna phoenix ve navfirm linkleride Konuda mevcut navfırm de nasıl kullanılır resimli anlatımıda mevcut
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...cilmama-gibi-sorunlar-icin-buraya-582808.html
Hack yapmayayım garanti dışı kalıyor.Sırf Ovi Mağaza yüklenemiyor hatası yüzünden yapacağım bu flash işini.
servise gidip hack yaptım demediğin sürece garanti dışı kalmaz. servise verirken hard format atarsan hack te gitmiş olur
Sağolasın valla.Çok yardımcı oldun,batarya olmadan yapmam zaten.salihk' Alıntı:flashllama işlemi bittikten sonra Telefonu hatsız modda kamera acıp secenekler / ayarlar / konum bilgilerini kaydet./ hayır şeklinde olmalı kamerayı her actıgında Konturun TL gitmesin.
Olmaz diye tahmin ediyorum bende zaten şuan servislik bir durumu yok her ihtimal sorayım dedimbiz hackledik servise bile gönderdik o şekilde bişiy olmadı ama tercih senin tabi
Bu arada cidden hem n9 hemde c6-01'mi var?rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?