İlk defa android kullanıyorum uygulamalar hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vlkn216

Üye
    Konu Sahibi
İlk defa android kullanıyorum uygulamalar hakkında
Htc Desire S aldım ama daha önce hiç android kullanmadım. Arka planla çalışan uygulamaların (ram'in) tümünü nasıl sonlandırabiliriz? Birde mesela burdan bir oyun indirdiğimde telefonun hangi dosyasına atmalıyım ve nası kurmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim :evet:

nexpow

nexpow

Üye
home tuşuna uzun bas görev yöneticisi cıkar ordan görebilirsin uygulama olarakda neye ihtiyacın varsa onu kur

vlkn216

Üye
    Konu Sahibi
home tuşuna uzun bas görev yöneticisi cıkar ordan görebilirsin uygulama olarakda neye ihtiyacın varsa onu kur
Home tuşuna basınca en son görevler çıktı ben o an arka planda çalışan uygulamları görmek istiyorum. Bide uygulama dosyasını bilgisayara indirip sonra telefona hangi klasöre atıp nasıl kurmalıyız onu sormuştum

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Dostum en glaaxy mini kullanıyorum arayüzler aynı olmaya bilir ama ben bu yolu izliyorum sende bu yolu izleyip denemelisin
Menü > Ayarlar > Uygulamalar > Gelen ekranda en üstte çalışanlar çıkıyor bende sendede öyledir diye düşünüyorum büyük olasılıkla :)

nexpow

nexpow

Üye
görevlerde gsterir yanında bitir var ona yıklarsın uygulamaları sonlandırır indirdigin uygulamaları ise hafıza kartında istedigin yere at sorun degil attıgın dosya .apk uzantılıdır onun üstüne tıkla yükle bu kadar

61semih

61semih

Üye
home tusuna basılıt tutunca gorev yonetıcısı gelıyorona tıklayınca etkın uygulamalar var oradan acık olan uygulamaları kapatabılrsınız ve yıne aynı yerden ust tarafta ram kısmı var oraya gelınce bellegı sıl dıyebılırsın ayrıca,arka planda calısan sıstem dosyalarını gormek ve durdurmak ıstıyorsan menu>ayarlar>uygulamalar>çalışan servisler e tıklayarak ulaşabılırsın.

vlkn216

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hafıza kartına uygulama dosyasını attım ama hafıza kartına nasıl erişicem? Birde google haritalar çalışan uygulamalardan bile sürekli sonlandırma rağmen açık kalıyor. Telefonun tarayıcısıda sürekli açık çalışan uygulamalarda bile görünmüyor

nexpow

nexpow

Üye
hafıza kartına dosya yöneticisinden erişirsin telefonda dosya yöneticisi yokmu olması lazım her telefonda olur

vlkn216

Üye
    Konu Sahibi
dosya yöneticisi malesef bulamadım ama güzel bir dosya yöneticisi indirdim uygulama işinide hallettim rahatlıkla hafıza kartına atıp kurabiliyorum.
bir sorum daha olocak bazı uygulamalarda tam sürüm olmasına rağmen küçük reklamlar çıkıyor bunları nasıl engelleriz? mesela angry birds oynarken sağ üstte çıkıyor

nexpow

nexpow

Üye
o oyunu oynamadım bilmiyorum hd oyunlar varken onlar boş

vlkn216

Üye
    Konu Sahibi
onlar reklam değilmiş hisseler uygulaması yapıyormuş nasıl kapatabilirim bu uygulamayı bir türlü kapatamadım ayarlarında da yok :vur

61semih

61semih

Üye
evet bendede cıkıyor bazı oyunlarda.can sıkıcı bır durum olsada angry bırds ı oynamaya değer.allahtan pes2011 de cıkmıyor :D :heyo:

mc_shekil

mc_shekil

Üye
BENIM BİLDİGİM PRO VERSİYON OYUNLARDA YADA PROGRAMLARDA REKLAM CIKMIYOR :hmmmSADECE FREE ÜCRETSİZ OLANLARDA CIKIYOR

61semih

61semih

Üye

vlkn216

Üye
    Konu Sahibi
Sanirim onlar telefondan kaynaklaniyor yani google'in reklamlari

vlkn216

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben telefonumdan bir uygulama dosyasını bluetoothla atmak istedim ama bi türlü beceremedim nasıl yapabilirim? Dosya yöneticileri ile denedim öylede olmadı

nexpow

nexpow

Üye
hangi telefon kullanıyosun

vlkn216

Üye
    Konu Sahibi
htc desire s

nexpow

nexpow

Üye
dosya almıyomu yoksa aldıgın dosyayımı bulamıyosun

vlkn216

Üye
    Konu Sahibi
mesela hafıza kartına bilgisayardan bi uygulama dosyası attım. bluetoothla bunu arkadaşıma atmak istiyorum nasıl yapıcam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt