İlk Cfw yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
İlk Cfw yardım
arkadaşlar maxicepin hayırseverleri :D yardım ederse inşallah az sonra cfw mi kurucam yardım eden olursa telefonum c5-03 http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...fw-v21-0-003-class-1-07-01-2012-a-584366.html kurmak istediğim cfw bilgisayarımın işletim sistemi windows 7 telefonumu alalı 3 hafta oluyo baktım böle bi forma cfw ler le dolu dedim benim niye yok :S :D hemn kuriyim dedim .... yardım eden olursa gerekli programlar filan bi anlatım olursa çok rahat bi şekilde kurabilirim yetenekliiyim bböyle işlerde şimdiden teşekkürler

----------Eklendi @ 19:51:58 ---------- Yazıldı @ 18:26:05 ----------

Yokmu Yardım Edecek ?

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
aldıgım hata buu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
pc suite programı yüklü mü yüklü değilse bu hatayı verir ya da o yüklüyse bile ilk yüklemeye çalıştığında bu hatayı verir programı baştan başlatıp aynı işlemleri uygulayınca hata almazsın

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
yuklu deil nokiadanmı ındırcem bunu

----------Eklendi @ 22:33:25 ---------- Yazıldı @ 22:31:57 ----------

bide sonradan fark ettim format atmak sartmı?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
evet nokia nın sitesinde var

----------Eklendi @ 22:34:41 ---------- Yazıldı @ 22:33:34 ----------

valla atın diyolar ben hiç atmıyorum üşeniyorum :ehe ama sen yine de at :oke:

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
nsl yapimki şimdi formati .d

----------Eklendi @ 22:39:23 ---------- Yazıldı @ 22:36:37 ----------

bide onerdiğin bı cwf warmı sımdı urascam dandik filan çıkar .md

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
c5 te nasıl yapılıyo bilmiyorum araştır

----------Eklendi @ 22:41:15 ---------- Yazıldı @ 22:39:43 ----------

c5-03 lerden anlamam pek zaten yeni yeni c5-03 cfw görüyorum artık şansa kalmış dandik çıkıp çıkmaması

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendigin icin tsk bende telden ğırıom yarın halletjcem

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
peki bu içindeki hiçbirşey kaybolmucak dimi hafıza kartını çıkarıcam ? sade telefona atıcam ?? yani teldekiler gitcekte kaybolmıcak derken klasörler filan böle ovi yeni sürüm filan indirmiştim

----------Eklendi @ 13:45:37 ---------- Yazıldı @ 12:53:37 ----------

yok kardeşim ya saolun
bu iş bana zor geldi ve birazda gereksiz gibi ne bileyim ya şimdi hafıza kartına format mormat ugrastırcak bilen biride yok olsa neyse düzeltirim bişe oluncada düzeltmekte ugrastırcak sonra ugras dur boşu boşuna canını sık :D bana bunun normal hızıda yetmekte zaten :D fazlası zarar .d

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Phoenix'le flash olmuyormu sizin telefon ben 6300'a bile phoenix'le flas attim phoenix konularina bakarsan daha saglam bence.

• Beğen
Tepkiler: whymee
whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
ya atmasına atcamda şimdi bunu atınca sorunlar varmıs c5 de daha iyiler yokmus ş olmuo mus filan ç olmuomus bazılarında ok tusu yokmuş mesajı okluyamıomusun güzel olan desen ingiilizce ne bileyim napsam şaşırdım yani :S kabsız civciv arkadaşım format at bence dio bide formatla ugrascan :S

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ya atmasına atcamda şimdi bunu atınca sorunlar varmıs c5 de daha iyiler yokmus ş olmuo mus filan ç olmuomus bazılarında ok tusu yokmuş mesajı okluyamıomusun güzel olan desen ingiilizce ne bileyim napsam şaşırdım yani :S kabsız civciv arkadaşım format at bence dio bide formatla ugrascan :S

istersen daha sorunsuz cfw lar çıkana kadar bekle format bence gerekli değil ben atmam hiç ve atmadım diye sorun da yaşaadım. Karar senin :oke:

• Beğen
Tepkiler: whymee
whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
ben sorunsuz olanlar çıkana kadar beklemeyi tercih ediyorum teşekkürler sizin sayenizde engin bilgiye ulastım D:dd.d ama bence telefonunuzun orjinal kalması daha sağlıklı gibi geliyor bana yoksa niye aldıgımızdada koyarlardı bu cfwleri telefona nokia yani ne bileyim garip geliyor bana :S c5-03 alıon n8 gibi telefon oluo :D dokunmatik iyileşio hız artıo bilmiyorum valla herhangibi fikrim yok açıkcası ama suan yüklememekte kararlıyım yenileri çıkınca şu c5 in şifresini kırdıklarında belki bi denerim nasıl oluo :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
rica ederim :)

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Cfw de amaç daha çok görsellik ve hız gereksiz uygulamalar silinmiş ve benzeri şeylerdir bunu ben hazırlamıştım kullanıyorum ve oldukca memnunum en azından program kurarken engel olmuyor bunu seviyorum.Phoenix ile kurmak daha basit bence böyle dene bir de.

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
vallaha kardeşim jafı biraz söktüm böle anlatımlardan anladımkı jaf kolay phonix bilmiyorum ama nasıl bişey ...... vedat kardeşim senden bişey isticem senin cfw yi attım diyelim onun ev ekranını ne bileyim mesela ben şöyle bi thema bbuldum fakat ev ekranı böyle olmuyor böyle yapabilirmiyim çok hoş b,r tema http://www.maxicep.com/symbian-s60v...um-s60v5-s-1-s-3-anna-belle-theme-584743.html bunun mavisi çok hoşuma gitti bana bunu nasıl yüklicemi ve cfw phonixle atmayı öğretirsen sevinirim phoneix yüklü pc de :D

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Tema ayrı ev ekranı ayrı bir olay zaten benim vedigim ev ekranları içinde o ev ekranı teması da var onu yüklersin olur.ama üstteki saat olayı ayrı birşey o ev ekranında çıkmıyor.

Nasıl yapılacagını en güzel burada anlatılıyor

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
ben senin dosyyaları indirdim içinden ana belle ^3 filan ibr sürü şey var hangisini atcamı bilsem :s bide şimdi format mı atmam gerek ?

----------Eklendi @ 13:31:47 ---------- Yazıldı @ 12:59:42 ----------

o Verdiğin siteye girdim navifirmden filan bişey indirmemiz gerekiyo bide ordan girdim baktım turkçe yok

----------Eklendi @ 14:45:01 ---------- Yazıldı @ 13:31:47 ----------

kardeşim bide bir kaç konuya baktım benim pc 64 bit win 7 :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...