DJ GENTLEMAN Üye Konu Sahibi NOKİADANŞAŞMA' Alıntı: 9 yaşımda erıcsson sh888 Genişletmek için tıkla ... sen baya abartmışsın cocugun eline telefon verilirmi o yaşta
NOKİADANŞAŞMA' Alıntı: 9 yaşımda erıcsson sh888 Genişletmek için tıkla ... sen baya abartmışsın cocugun eline telefon verilirmi o yaşta
macline Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yaş 15.Kendi paramla ilk olarak Ericsson T10 aldım. çok karizma telefondu walla 14 Yaşımdayken Ericsson GA628 kullandım Gülmeyin döverim bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yaş 15.Kendi paramla ilk olarak Ericsson T10 aldım. çok karizma telefondu walla 14 Yaşımdayken Ericsson GA628 kullandım Gülmeyin döverim bak
DJ GENTLEMAN Üye Konu Sahibi macline' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yaş 15.Kendi paramla ilk olarak Ericsson T10 aldım. çok karizma telefondu walla 14 Yaşımdayken Ericsson GA628 kullandım Gülmeyin döverim bak Genişletmek için tıkla ... babamın ilk telefonu buydu taş gibi telefon
macline' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yaş 15.Kendi paramla ilk olarak Ericsson T10 aldım. çok karizma telefondu walla 14 Yaşımdayken Ericsson GA628 kullandım Gülmeyin döverim bak Genişletmek için tıkla ... babamın ilk telefonu buydu taş gibi telefon