pivotla yaptım yeni eklicem bu deneme amaclıydıÇok kısa
Ve çızerek yapma bence
Sanrım flash ile yaptın dimi
Mesela baska bi grafik editörü ile çiz adamı sadece vucudu ve ayakları döndürerek yap elinle çizme yani![]()
o sadece cevaplarda değil miydi hemen duzeltiyom
pivotla yaptım yeni eklicem bu deneme amaclıydı
bu bilmiyordum artık öğrendim önceden büyük yazı güzel gözüküyo diye yazıyorumBüyük harfle yazmak internet etiğin de "BAĞIRMAK" anlamına gelir ve hoş karşılanmaz. Ayrıca bu kural evrenselleşmiş olup, bütün forumlarda geçerlidir. Bu yüzden konu başlıkları olsun, konu içerikleri olsun, cümlelerin tamamının büyük harfle yazılması uygun değildir.
Pivot a ben de baktım.Flash tan daha karmaşık geldi bana.Yapabileceklerin de gerçekten sınırlı.Bu şekilde bir animasyon için flash gerekli.Eğer Adobe Flash karmaşık geliyorsa daha basit olarak Sothink Swf Quicker da kullanabilirsin.pivotla yapıypmda yapa yapa öğrenirim
yaptıklar sınırla ama pivotta çok güzel fihürler var işim basit swf olayı çok zorPivot a ben de baktım.Flash tan daha karmaşık geldi bana.Yapabileceklerin de gerçekten sınırlı.Bu şekilde bir animasyon için flash gerekli.Eğer Adobe Flash karmaşık geliyorsa daha basit olarak Sothink Swf Quicker da kullanabilirsin.
Bu tip çizimleri yapmak çok da zor değil zaten.İnternetten resim bulup düzenleyerek de yapabilirsin.yaptıklar sınırla ama pivotta çok güzel fihürler var işim basit swf olayı çok zor
Birkaç yıl önce yaptığım bir animasyon.Hareketleri kağıda çizerek yapmıştım.çok uğraştırıcı olur
güzelmiş ama ben çop adam savaşları yapcagım aynen bunun gibiBirkaç yıl önce yaptığım bir animasyon.Hareketleri kağıda çizerek yapmıştım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biz okulda 3-3 maç yaptırdık çalım felan atyolardı ilk deneme çok kotu olmustu ama sonradan iyi olmaya baslamistigüzelmiş ama ben çop adam savaşları yapcagım aynen bunun gibiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızseri oluşturacağım

Güzel.Hareketler biraz daha gerçekçi olursa güzel bişeyler çıkar ortaya.güzelmiş ama ben çop adam savaşları yapcagım aynen bunun gibiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızseri oluşturacağım

biz uzun eşşek oynatırdık bilişim kulubundeBiz okulda 3-3 maç yaptırdık çalım felan atyolardı ilk deneme çok kotu olmustu ama sonradan iyi olmaya baslamisti![]()
Klavye tuslarina odakla hareketlerişuan yeni yapıyorum amatörce olmucak adımlarından tut oku çantadan çıkarmasına kadar ayrıntıyı iyi yapıyorum
biz uzun eşşek oynatırdık bilişim kulubunde
oyun yap