ilk androim S2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ilk androim S2...
arkadaşlar bugün s2 aldım son kullandığım n8 e göre baya hızlı. arkadaşlar bir kaç sorum var...

- ekran ışığını otomatiğe alınca ekran ışığı kendiliğinden parlayıp sönüyor. kurcalarken yani.
- markete nasıl giriliyor menülerde maymun resimli bişey yok.
- Telefonun orjinal distrubitör ürünü olduğunu nasıl anlarım.
- Daha tam kurcalamadım ama güncelleme varsa yapayım mı?

PriZm

Üye
1)telefonu kurcalarken eğer parmağını ekranın üst kısmında tutuyorsan bu normaldir.
2)Markete yeşil çanta ikonlu uygulamadan gireceksin (telefonun yeni sürümse üzerinde ok olan beyaz bir çantada olabilir.)
3)Ayarlar-telefon hakkında bölümünde "ana bant sürümü" ve "çekirdek sürümünü" yaz anlarız.

Konu Sahibi
ana bant sürümü :I9100XXKI4
kernel: 2.6.35.7-I9100XWKK'-CL726411 root@dell88 #2

Konu Sahibi
nasıl anladınız orjinal olduğunu. bende öğrenebilir miyim.

nasıl anladınız orjinal olduğunu. bende öğrenebilir miyim. birde bu telefonda alarm ( çalar saat ) var mı varsa nerde.

Saat uygulamisini tikla yeni alarm olustur. Alarm tekrarini hangi gunlerde ve calma sıkligini ayarlayabilirsin

klongs

Üye
play yazan market guncelleme icin biraz kurcala sikilinca gecersin

PaTRoN23

Üye
Güle güle kullan. Ne diyelim

Konu Sahibi
arkadaşlar ics denen sürüm s2 içinde çıktı mı yoksa custom rom falan mı yükleniyor. Samsungun menüsünü daha öncede beğenmemiştim. htc menüsü falan ne bileyim değişik bişeyler yapabilir miyiz. daha önce monte vardı bende aldıktan 1 ay sonra yazılımı değiştirmiştim ondan sonra n8 aldım 3 gün içinde onunda yazılımını değiştirmiştim hatta bella mıydı neydi onu yüklemiştim. yani kısaca menünün görünümünü değiştirebilir miyiz.

Not: Mesaj yazan herkese teşekkür ederim.

klongs

Üye
ics sürümü çıktı launcherlerle istediğin gibi değiştirebilirsin

klongs

Üye
samsung kies yaz google e indir teli usbye bağla kiesi yükle aç icsyi yüklersin android wallpaperlere gir orada launcherler var telefonun görünümünü değiştiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...