Telefon Tavsiyesi İlk android deneyimim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
yapacak birşey yok,nekadar ekmek okadar köfte...:oke:

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
biraz öyle ama Türkiye'dede elektronik çok pahalı .

avcitalip

avcitalip

Üye
biraz öyle ama Türkiye'dede elektronik çok pahalı .

evet facebook'ta sayfa açmak lazım ben açmayı düşünüyorum bu ne ya bu ülkede herşey pahalı arabasından tut cep telefonuna kadar artık devlet bu işlere bir el atmalı:ağlarım:

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
evet facebook'ta sayfa açmak lazım ben açmayı düşünüyorum bu ne ya bu ülkede herşey pahalı arabasından tut cep telefonuna kadar artık devlet bu işlere bir el atmalı:ağlarım:

bence devlet el atarsa daha çok zam gelebilir.

avcitalip

avcitalip

Üye
bence devlet el atarsa daha çok zam gelebilir.

vallaha onu bilmiyorum ama cep telefonu ithalatçılarının attığı kazığı kimse atmıyor bunu bil...

senin için gio yu önermem doğru olmaz telefonu fırlatır atarsın,onun yerine ekran boyutu önemli değilse c6-01 eğer önemliyse c7-00 almanı öneririm diğer cihazlardan uzak durmanı şiddetle tavsiye ederim sıfır alacaksan fiyatlar yükselir ama c6-01 ile c7-00 arasında önemli farklar bulunmuyor bunuda belirtiyim ben 444 TL ye Cuma günü sattım cihaz kendi cihazımdı gittigidiyor üzerinden sattım gayet memnundum ama ekranı çok ufaktı ve uygulama ve oyun sıkıntısı vardı onun haricinde her türlü işinizi görür...

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
android istiyorum ama :)

avcitalip

avcitalip

Üye
android istiyorum ama :)

yinede sen bilirsin senin kararın ama gio'nun sistemi android'i zor kaldırıyor gio alma bence ace al gio alma derim hatta bütçeyi biraz daha yükseltebilirsen galaxy s3 çıkınca galaxy s1 alırsın:oke:

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama ace çok sorunlu diyorlar.

avcitalip

avcitalip

Üye
vallaha ozaman biriktireceksin dediğim gibi biraz çıtayı yükselt yoksa gerçek android'i göremezsin ama bak Turkcell T20'ler için fena değil diyorlar bende baktım çok fena değiller T20 ye bir göz at 500 TL civarında olması lazım ama T20 de işini görmeyecektir bunuda belirtiyim yani kısaca sana 30 ton çekeri olan kamyona 50 ton yük koyma demek istiyorum gio alırsan aynı böyle olur cihazın donanımını yorar ve cihaz tahminimce kısa ömürlü olur ama yinede sen bilirsin...

ama android den ne istediğinize bağlı olarak fiyat dağılımı yapabilirsiniz galaxy s alabilirseniz sizin için iyi olacaktır ama galaxy s yi şimdi almayın gs3 çıksın bekleyin fiyatları iyice düşsün

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yinede sen bilirsin senin kararın ama gio'nun sistemi android'i zor kaldırıyor gio alma bence ace al gio alma derim hatta bütçeyi biraz daha yükseltebilirsen galaxy s3 çıkınca galaxy s1 alırsın:oke:

kesinlikle Ace almayın

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Lumia 610 u bekleyen kazanir :oke:

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler lumia 610'u bekleyeceğim ama ace almam :)

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi

Tabi Bunuda Bekleyebilirsin Ama Kullanıcı Yorumlarını Okumadan Alma Ace Gibiyse Elinde Patlar:oke:

haklısınız dışı bile çok güzel 710 kaç tl olur acaba bu kaç tl olur fiyatı o güne kadar biraz daha yükseltirsem 710 alabilirim :D

avcitalip

avcitalip

Üye
haklısınız dışı bile çok güzel 710 kaç tl olur acaba bu kaç tl olur fiyatı o güne kadar biraz daha yükseltirsem 710 alabilirim :D

Android Cihazlara Yönelmen Daha Mantıklı Olur Karanlık Bir Yola Girmeni Önermem Sonuçta WP yeni bir sistem sayılır şuanda Android ve Ios'un Çok Gerisinde...

*Sony Xperia Neo V
*Sony Xperia Arc
*Samsung Galaxy S

Bunlara Bak Bence:oke:

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
Android Cihazlara Yönelmen Daha Mantıklı Olur Karanlık Bir Yola Girmeni Önermem Sonuçta WP yeni bir sistem sayılır şuanda Android ve Ios'un Çok Gerisinde...

*Sony Xperia Neo V
*Sony Xperia Arc
*Samsung Galaxy S

Bunlara Bak Bence:oke:

600 tl bunları bulabilir miyim?

klongs

klongs

Üye
sıfır bulamazsın

avcitalip

avcitalip

Üye
600 tl bunları bulabilir miyim?

bulamassın ama bunların daha altındaki Android Cihazlara İnmemek Gerekiyor Ace v.s. Bunlar Boş Telefonlarmış Sen Bütçeni Arttırabiliyorsan Dediklerime Bak Galaxy lerin Fiyatı Galaxy SIII Çıkınca Biraz Düşecek Biraz Beklemende Fayda Var:oke:

---------- Eklendi @ 18:54:16 ---------- Yazıldı @ 18:50:25 ----------

999 TL'ye Zonguldak'ta Teknosa'da Sıfır Samsung Galaxy S var Galiba Stokta Kalmış 1 Aydan Beri Bakıyorum Fiyat Hep Aynı Ama Galaxy SIII çıkınca düşebilir telefonculara sormanda fayda var 600-700 TL ye alırsın bence s1 i s3 çıkınca:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt