Telefon Tavsiyesi İlk android deneyimim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
İlk android deneyimim :)
İyi akşamlar. İlk android telefonumu alıcağım arkadaşlar 600 tl yi geçmesin lütfen.

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy Gio

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Eğer 700 yapabilirsen Xperia Neo V var.

kmesne

kmesne

Üye
Galaxy Ace

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
700 yapabilmem imkansız ama çoğu kişi gio diyor, sizce lg optimus me yada one falan nasıl ?

klongs

klongs

Üye
gio daha iyi

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler gio bakacağım başka önerisi olan var mı ?

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
yok bu beyler ?

Astrosman

Astrosman

Üye
Gio

franzliszt

franzliszt

Üye
paran yetiyorsa xperia ray al tüm güncel oyunları açabiliyor şuan iyi bir işlemcisi ve donanımı var

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
paran yetiyorsa xperia ray al tüm güncel oyunları açabiliyor şuan iyi bir işlemcisi ve donanımı var

malesef 600 max belki vatan indirimi olursa alabilirim.Ama gio şuan en çok düşündüğüm telefon fikirleriniz için teşekkürler başka fikileri olan varsa burdayım

---------- Eklendi @ 12:32:53 ---------- Yazıldı @ 12:31:32 ----------

vatandada 869 tl :D

avcitalip

avcitalip

Üye
Android OS Sisteminden Verim Alabilmen İçin En Az 1000TL'yi Gözden çıkarmalıymışsın !

gio da sinir olursun ace işini görebilir ace plus'ta bence iş görür ama bunlara bukadar para verene kadar bekle birkaç ay içinde telefon fiyatları düşecek çünkü galaxy s3 çıkacak ben bekliyorum s2 alacam Allah'ın izniyle...

---------- Eklendi @ 16:47:37 ---------- Yazıldı @ 16:47:05 ----------

xperia neo v iş görür diyorlar oda olabilir...

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
neo v bende beğeniyorum ama maddi yönünden biraz pahalı bekleyebilirim ama 1000 tl bence android için çok

avcitalip

avcitalip

Üye
neo v bende beğeniyorum ama maddi yönünden biraz pahalı bekleyebilirim ama 1000 tl bence android için çok

ozaman birşey diyemem ama şimdi almanı önermem galaxy s3 piyasaya çıksın 1 ay sonra bu cihazların fiyatı düşer diye düşünüyorum bende bu vesileyle s2 almayı düşünüyorum

http://www.maxicep.com/karsilastirm...agim-su-iki-cihaz-arasinda-kaldim-646387.html

bu konudaki xperia arc da güzel 900 tl civarında ucuz android alacağına symbian^3 lü cihaz al daha iyi c7-00 iyidir:oke:

android güçlü sistem gerektiren bir OS'dur eğer alacaksan gio alma ace lar fena değil ama dediğim gibi ucuzunu alma sıkıntı yaşarsın:oke:

biraz daha para biriktir gs2 veya xperia arc al güzel cihazlar bunlar:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ozaman birşey diyemem ama şimdi almanı önermem galaxy s3 piyasaya çıksın 1 ay sonra bu cihazların fiyatı düşer diye düşünüyorum bende bu vesileyle s2 almayı düşünüyorum

http://www.maxicep.com/karsilastirm...agim-su-iki-cihaz-arasinda-kaldim-646387.html

bu konudaki xperia arc da güzel 900 tl civarında ucuz android alacağına symbian^3 lü cihaz al daha iyi c7-00 iyidir:oke:

android güçlü sistem gerektiren bir OS'dur eğer alacaksan gio alma ace lar fena değil ama dediğim gibi ucuzunu alma sıkıntı yaşarsın:oke:

biraz daha para biriktir gs2 veya xperia arc al güzel cihazlar bunlar:oke:

900 liralık bi Android de oldukça iş görür

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
evet ama malesef 600 fazla veremem :( kendimin şuan nokia 5130 var yanına ipod touch mu alsam diye düşündüm ama telefonda çok kötü bilader :(

avcitalip

avcitalip

Üye
sen ozaman idare et kardeş 1-2 yıl sonra bu cihazlar ucuzlar:oke:

ersoy09

Üye
    Konu Sahibi
1-2 yıl sonra yeni teknolojide belki bu cihazlar çöp olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt