İlk 6GB RAM’li Telefon Vivo XPlay 5’in Görselleri Sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İlk 6GB RAM’li Telefon Vivo XPlay 5’in Görselleri Sızdı
Vivo çok güzel cihazlar yapıyor ve arayüzü harika ama ne yazık ki pahalı ve ülkemize gelmiyor

İlk 6GB RAM’e sahip olacak akıllı telefon olduğu iddia edilen Vivo Xplay 5’in görselleri internete sızdırıldı.


Çin merkezli akıllı telefon üreticileri artık sektör standartlarını belirlemeye başladı. Güçlü ve etkileyici akıllı telefonların gelmeye başladığı Çin’li üreticilerden, 2016 yılına damga vurmaya aday yeni bir model daha geliyor. Vivo’nun yeni amiral gemi akıllı telefonu olacağı belirtilen Xplay 5, 1 Mart tarihinde resmiyete kavuşmaya hazırlanıyor. Cihaza ilişkin sızıntılar ve tanıtımlar, cihazın sürpriz olmayacak bir şekilde beklenenden kalın ve çok daha hızlı ve güçlü olacağını ortaya koyuyor.

Onaylandı: Vivo’nun yeni XPlay5 akıllısı 6GB RAM ile geliyor


Vivo Xplay 5’in dünyanın ilk 6 GB sistem belleğine sahip akıllı telefonu olacağı artık biliniyor. Vivo Xplay 5 ayrıca Qualcomm’un Snapdragon 820 Quad-Core yonga setinden güç alacak ve Galaxy Edge serisinde olduğu gibi çift tarafı kavisli bir ekrana sahip olacak. Şimdi de Vivo Xplay 5’in tasarım çizgilerini gözler önüne seren ilk görselleri internete sızdırıldı.

http://www.maxicep.com/resim/vivo-xplay-5-renders-01.jpg
http://www.maxicep.com/resim/vivo-xplay-5-renders-02.jpg
http://www.maxicep.com/resim/vivo-xplay-5-renders-04.jpg

http://www.maxicep.com/resim/vivo-xplay-5-renders-03-1.jpg

Çok harika görünüyor değil mi? Bu arada Vivo, Xplay 5’in bilgilerini ve öne çıkan özelliklerini yayınladığı teaser görselleri ile açıklamaya devam ediyor. Son olarak yayınlanan teaser görselinde ise Vivo Xplay 5’in Hi-Fi 3.0 audio özelliğine sahip olacağı ortaya çıktı. Markayı takip edenlerin bildiği üzere Vivo, akıllı telefonlarında Hi-Fi ses sistemini kullanıyordu. Bu nedenle yeni amiral gemisinde Hi-Fi 3.0 ses sistemi kullanılması da pek sürpriz sayılmıyor.



Vivo Xplay 5, bu özellikleri ile gerçek bir üst seviye akıllı telefon olduğunu 1 Mart tarihinde tüm dünyaya duyurmaya hazırlanıyor. Ancak Vivo’nun fiyatlandırma stratejisini göz önüne aldığımızda Vivo Xplay 5’in uygun bir fiyata sahip olmasını beklememeniz gerektiğini hatırlatalım. Bu arada tahminler, Vivo Xplay 5’in 500 – 600 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı yönünde.

İlk 6GB RAM’li Telefon Vivo XPlay 5’in Görselleri Sızdı - MaxiCep
 


Üst Alt