İlk 11'de Değişiklik Yok..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
İlk 11'de Değişiklik Yok..
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında FK Partizan ile yarın deplasmanda yapacağı mücadele için Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a geldi.


Özel uçakla İstanbul'dan Belgrad'a gelen, kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve kimi yöneticilerin de yer aldığı Fenerbahçe kafilesi, Nikola Tesla Havaalanı'ndan bir polis aracından oluşan eskort eşliğinde konaklayacağı otele geçti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, FK Partizan maçı kafilesini 18 kişiden oluştururken, Sırp futbolcu Kezman'ın yanısıra Can, Ali Bilgin, Deniz, Gürhan, Mert ve tedavileri süren Deivid, Vederson ve Tümer kadroda yer almadı.

Teknik direktör Aragones, bu akşam Partizan Stadı'nda TSİ 21.00'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-lacivertliler, basın toplantısının ardından yapacakları antrenmanla FK Partizan maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

-İLK 11'DE DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR-

Aragones'in, FK Partizan karşısında, 2. ön eleme turundaki rakipleri MTK Budapeşte ile yaptıkları maçlardaki ilk 11 kişilik kadrosunda değişiklik yapmaması bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerin yarınki mücadelede, FK Partizan karşısına Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk (Maldonado), Alex, Uğur, Semih ve Güiza 11'iyle çıkması bekleniyor.
Sakatlığı bulunan Selçuk'un durumu, bu akşam yapılacak antrenmanda netlik kazanacak. Selçuk'un forma giyememesi durumunda Aragones, kadroya aldığı Maldonado'ya şans verecek.

Partizan Stadı'nda yapılacak karşılaşma, yarın TSİ 22.00'de başlayacak.
 
schumici

schumici

Üye
değişiklik var büyük ihtimalle maldonado oynuyo
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt