İlişkilendirilmiş cihazınız yok (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

noasgs

noasgs

Üye
    Konu Sahibi
İlişkilendirilmiş cihazınız yok (yardım)
Arkadaşlar android marketten uygulama indirmek istiyorum fakat ilişilendirilmiş cihazınız yok hatasını alıyorum.bana yardım edin lütfen.herkese iyi forumlar.

nexpow

nexpow

Üye
farkı market uygulamalarını dene

altay89

altay89

Üye
il önce marketi yeniden kurmalısın Android MArket.apk yaz arat google amcaya indir kur açma sonra telefondaki gmail applicationuna giriş yap sonra market i aç senkronize edicek sonra giriş yapabilirsin

altay89

altay89

Üye
1-Android Market.apk yı indir kur ama açma
2-Zaten yüklü olan Gmaıl uygulamasını aç ve giriş yap
3-Market uygulamasını aç zaten tanımlanıyor yazar tanımlandıktan sonra restart at makinaya
4-Son olarak ındırdıgın uygulamaları bulabilmek için appınstaller.apk veya appsaver.apk indir kur ve indirdiğin uygulamalırı kur

MBrkA

MBrkA

Üye
Kopyala yapıştır yapmaktan yoruldum.Aynı saydaki konularda yazıyor bir araştırın nolur.

DİKKAT! Bunu yaptığınızda ayarlarınız sıfırlanır,yüklediğiniz programlar silinir.
Öncelikle aşağıdaki numaralıları yapın.

1. telefonumuzdan *#06# yazarak ime numarasını alıp bir kenara not ediyoruz. (mutlaka doğru olmalı)
2. Arama tuşlarını açıyoruz ve sırasıyla *#272*XXXXXXXXXX# tuşlayın. (xxxxxx olan yere ime numaranızı yazın)
3. secim menüsünden ETC yi secip tamam diyorsun.
4. Telefonun kapanıp açılacaktır. market yüklemesi yapacaktır.
5. telefonun açılacak ve ilginizce olduğunu göreceksiniz panik yapmayın settings yazan yerden keyboard and language kısmını bulup Türkçeyi seçip telefonu Türkçe yapabilirsin

Şimdi telefonunuzda market ve youtube da olacak ama tüm ayarlar sıfırlanmış olacak.Hemen senkronizasyona girin ayarlardan.Sonra oradan gmail hesabınızı girin.Bunu yaptıktan sonra masaüstünden Market'e tıklayın.Bu orjinal Android Market'tir.Yani internetteki marketin aynısı.
İnternetteki marketten indirmek için ise internetten android markete girin telefondan senkronize ettiğiniz gmail hesabıyla giriş yapın.Artık telefonunuz kayda geçti.Güle güle marketi kullanın.

OğuzcanAbi

Üye
1-Android Market.apk yı indir kur ama açma
2-Zaten yüklü olan Gmaıl uygulamasını aç ve giriş yap
3-Market uygulamasını aç zaten tanımlanıyor yazar tanımlandıktan sonra restart at makinaya
4-Son olarak ındırdıgın uygulamaları bulabilmek için appınstaller.apk veya appsaver.apk indir kur ve indirdiğin uygulamalırı kur

:oke:

Üst Alt