Pınar senin içindi bu konu:)
Revengeful Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: Pınar senin içindi bu konu Genişletmek için tıkla ... asdghgd biz cevaplamayalım o zaman
pelın_' Alıntı: Pınar senin içindi bu konu Genişletmek için tıkla ... asdghgd biz cevaplamayalım o zaman
qirL1903 Üye Ahh ahh ya Canım benim (: hiçbir zaman senle tekrar olmayacağını bilsemde her zaman yerin bende ayrı sevmiyorum ama unutmayacağım seni
Ahh ahh ya Canım benim (: hiçbir zaman senle tekrar olmayacağını bilsemde her zaman yerin bende ayrı sevmiyorum ama unutmayacağım seni
pelın_ Konu Sahibi Çok öenmli neden;Hasta olsa yanında olamıyosun,üzülse,sevinse tamam kalpler bir güvende var ama işte malesef Hayat bukadar basit değil
Çok öenmli neden;Hasta olsa yanında olamıyosun,üzülse,sevinse tamam kalpler bir güvende var ama işte malesef Hayat bukadar basit değil
birmot Üye pelın_' Alıntı: Çok öenmli neden;Hasta olsa yanında olamıyosun,üzülse,sevinse tamam kalpler bir güvende var ama işte malesef Hayat bukadar basit değil Genişletmek için tıkla ... bencede öyle
pelın_' Alıntı: Çok öenmli neden;Hasta olsa yanında olamıyosun,üzülse,sevinse tamam kalpler bir güvende var ama işte malesef Hayat bukadar basit değil Genişletmek için tıkla ... bencede öyle
pelın_ Konu Sahibi birmot' Alıntı: bencede öyle Genişletmek için tıkla ... ama bu şuanlama gelmiyo; uzaktan sevgi olmaz yürekler bir olsun elbet bıgun yakında olur cesaretlıler bunu yapar ancak
birmot' Alıntı: bencede öyle Genişletmek için tıkla ... ama bu şuanlama gelmiyo; uzaktan sevgi olmaz yürekler bir olsun elbet bıgun yakında olur cesaretlıler bunu yapar ancak
birmot Üye pelın_' Alıntı: ama bu şuanlama gelmiyo; uzaktan sevgi olmaz yürekler bir olsun elbet bıgun yakında olur cesaretlıler bunu yapar ancak Genişletmek için tıkla ... ama o günü beklemek insanı yaşarken öldürür. Benim yüreğim hep bir olucak unutmaz ölene kadar.
pelın_' Alıntı: ama bu şuanlama gelmiyo; uzaktan sevgi olmaz yürekler bir olsun elbet bıgun yakında olur cesaretlıler bunu yapar ancak Genişletmek için tıkla ... ama o günü beklemek insanı yaşarken öldürür. Benim yüreğim hep bir olucak unutmaz ölene kadar.
pelın_ Konu Sahibi birmot' Alıntı: ama o günü beklemek insanı yaşarken öldürür. Benim yüreğim hep bir olucak unutmaz ölene kadar. Genişletmek için tıkla ... diycek bişey yok karsındaki okadar degerli değil o halde
birmot' Alıntı: ama o günü beklemek insanı yaşarken öldürür. Benim yüreğim hep bir olucak unutmaz ölene kadar. Genişletmek için tıkla ... diycek bişey yok karsındaki okadar degerli değil o halde
birmot Üye pelın_' Alıntı: diycek bişey yok karsındaki okadar degerli değil o halde Genişletmek için tıkla ... öyle olsaydı unutmam gerekirdi
pelın_' Alıntı: diycek bişey yok karsındaki okadar degerli değil o halde Genişletmek için tıkla ... öyle olsaydı unutmam gerekirdi
birmot Üye pelın_' Alıntı: hıı peki o halde aklıma heo bi şarkı gelıyo ama sölemıycem Genişletmek için tıkla ... söyle o zaman
pelın_' Alıntı: hıı peki o halde aklıma heo bi şarkı gelıyo ama sölemıycem Genişletmek için tıkla ... söyle o zaman
greenmile Üye alpay533' Alıntı: bu konuya şöyle bi çewap vermek istiyorum iki gönül bir olunca samanlık seyran olur Genişletmek için tıkla ... tek başına samanlıkta hayalini mi kuracan hacı
alpay533' Alıntı: bu konuya şöyle bi çewap vermek istiyorum iki gönül bir olunca samanlık seyran olur Genişletmek için tıkla ... tek başına samanlıkta hayalini mi kuracan hacı