Haber İlişki bitiren uygulama WhatsDog

Sponsorlu Bağlantılar

cthax

Üye
    Konu Sahibi
İlişki bitiren uygulama WhatsDog
Second lemon tarafından geliştirilen , kısa sürede istenilen üne ulaşan WhatsDog uygulaması özellikle sevgili işlerinde çok fazla sorun çıkaracak gibi duruyor.

Uygulama istediğiniz bir kişiyi (uygulamanın kötü tarafı sadece 1 kişiyi takip edebilmeniz) WhatsApp'da takip etmek üzerine kurulmuş bir uygulama . İstediğiniz numarayı yazıp uygulamayı aktif etmiş oluyorsunuz uygulama içeriği takip ettiğiniz numaranın saat kaçta online olduğunu ve saat kaçta offline olduğunu anlık olarak size sunuyor .

Artık uyuya kaldım devirlerini sona erdirecek bir uygulama gibi duruyor . WhatsDog uygulaması takip ettiğiniz numaranın yüzde olarak WhatsApp'a bağlı olduğunu gösteriyor ayrıca son 24 saat son 7 gün hatta son 1 ay da ne kadar girdiğini de gösteriyor ,sevgililer bahanelerinizi çok iyi seçmeniz lazım artık bundan sonra.

Uygulama reklam konusunda biraz can sıkıcı olabiliyor iken bu durumdan WhatsDog’a, 10 tl ödeyerek reklamları kaldırabilirsiniz .Uygulama sadece Android platformunda indirime sunulmuştur.Kısa zamanda iOS'da da göreceğimizden eminiz.

furkitare

furkitare

Üye
iOS cihazını jailbreak'li olarak kullanan arkadaşlar için "OnlineNotify" adlı tweaki öneriyorum. 2 dolar, ve tüm rehberi takip edebiliyorsunuz ve uygulama içine gömülü oluyor. :ehe

yakamoz1319

Üye
Whatsapp plus kullanın listenin tamamını anlık görün :ehe

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
bende hata veriyor neden

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siz çok geriden geliyorsunuz geçen sene bu aylarda kullanıyordum.

yakamoz1319

Üye
  • Beğen
Tepkiler: IchigoKurosaki

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
bende çalışmıyor yardım edin

afyonteam

Üye
Plusta nasıl oluyor acaba

yakamoz1319

Üye
Plusta nasıl oluyor acaba
Plus ayarlarına gidip kişi durumunu göster seçeneğini aktif ediyoruz. Kişiler ekranında hem son görüşme saati hem de karsidakinin anlık durumunu gösteriyor. Yükleyip de yapamayan olursa bizzat yardımcı olabilirim

karansa

karansa

Üye
Whatsappa her girdiğinde içinize şüphe düşürmek ve ilişkinizde sıkıcı erkek gibi görünmek yerine uygulamayı hiç kullanmayın. :)

afyonteam

Üye
Başka bir numara eklemek için eski numarayı sileyim dedim şimdi server hatası alıyorum tekrar nasıl calistirabilrim

yakamoz1319

Üye
Başka bir numara eklemek için eski numarayı sileyim dedim şimdi server hatası alıyorum tekrar nasıl calistirabilrim
Whatsapp Plus yükleyin uğraşmayın tek ekranda halledin herşeyi.

Üst Alt