İlham gelmiyorsa ne yapmalı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İlham gelmiyorsa ne yapmalı ?
Arkadaşlar ben amatör olarak rap müzikle ilgileniyorum . Henüz kendimi tam anlamıyla yeterli görmesedem de fırsat buldukça parçalar kaydediyorum . Fakat üniversiteye başlayınca bir süre söz yazmayı bıraktım . Sorunum da bu 7-8 ay sonra tekrar yazmak istediğime karar verdim ve kalemi aldım ama tek kelime dahi yazamadım . Tamamen samimiyetinize güvenerek soruyorum . Sizce ne yapmalıyım tekrar söz yazabilmek için ?

Nasıl bir tarzda yazdığımı görmeniz ve parçalarım hakkında bilgi sahibi olmanız açısından en beğenilenleri upload ettim . İndirme imkanı olan varsa indirip dinlerse çok memnun olurum . Şimdiden yorum ve görüşlerini belirten arkadaşlara teşekkür ederim

İndirme linki :

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

enkazcı

Üye
kardeş walla bende rap yapıodum ama pek beceremedim....:D
kardeş ilham istiyorsan kendi yaptıgın raplarını dinle internet arabesk rap beat bul onları dinle zaten dinledikçe içine yapma isteği gelir bak googleye dj ateş papatya yaz en sewdiğim sarkıdır bnm ilham gelir 1-2 kere dinle

• Beğen
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş walla bende rap yapıodum ama pek beceremedim....:D
kardeş ilham istiyorsan kendi yaptıgın raplarını dinle internet arabesk rap beat bul onları dinle zaten dinledikçe içine yapma isteği gelir bak googleye dj ateş papatya yaz en sewdiğim sarkıdır bnm ilham gelir 1-2 kere dinle

teşekkür ederim yorumun için :) yanlış anlama ama arabesk rap'tende yapandan da nefret ederim :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bıseyın gelmesını beklersen cok beklersın bana göre
elıne kagıt kalem alınca hele :D
ben beste yazmasamda şiir yazarım
ilham dedıgın farklı bsey yazmak ıcın yazarsan sacma yapmacık bsey ortaya cıkar bence hos olmaz
ilham brden esıyor
onun ıcın kagıt kalem alıp bekleme aklına gelmesını
bır balkonda muzk dınlerken mı aklına geldı gdp alma kagıt kalem telefonunun msj kısmına yaz kaydet
yada ders calısken mı bseyler olustu karala cümle cümle
devamı gelır zaten
sen bekleme gelmesı ıcın
o senı bulsun anlycan
benım formülümde bu
ne kadar yardımcı oldum bılemycem :D

• Beğen
Tepkiler: AbdulkadirAvan
mangdaşire

mangdaşire

Üye
bana göre ilham istemedigin zamanlarda gelir,istedigin zaman gelmez.bazen arkadaşımla konuşurken şiir gibi konuşuyorum,ama bazen de agzıma ne gelirse söylüyorum.kimi zaman insanların kalbini kırıyorum,kimi zaman kalbini yapıyorum.ama sen illa da benim istedigim zamanlarda gelsin diyorsan sevdigin rapçileri dinleyebilirsin.böylelikle enazından 1-2 söz gelebilir aklına.

• Beğen
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bıseyın gelmesını beklersen cok beklersın bana göre
elıne kagıt kalem alınca hele :D
ben beste yazmasamda şiir yazarım
ilham dedıgın farklı bsey yazmak ıcın yazarsan sacma yapmacık bsey ortaya cıkar bence hos olmaz
ilham brden esıyor
onun ıcın kagıt kalem alıp bekleme aklına gelmesını
bır balkonda muzk dınlerken mı aklına geldı gdp alma kagıt kalem telefonunun msj kısmına yaz kaydet
yada ders calısken mı bseyler olustu karala cümle cümle
devamı gelır zaten
sen bekleme gelmesı ıcın
o senı bulsun anlycan
benım formülümde bu
ne kadar yardımcı oldum bılemycem :D

Çok mantıklı bir cevaptı :) normalde sözlerim rap dinlemeyen insanlar tarafından da beğenilir . o yüzden beğenilmezse diye aklıma gelenlerin çoğunu saçma olur diye yazmıyorum :) bu arada bende ara sıra şiir yazarım , bu yüzden şarkı sözlerim de şiirseldir biraz :)

----------Eklendi @ 22:22:52 ---------- Yazıldı @ 22:21:20 ----------

bana göre ilham istemedigin zamanlarda gelir,istedigin zaman gelmez.bazen arkadaşımla konuşurken şiir gibi konuşuyorum,ama bazen de agzıma ne gelirse söylüyorum.kimi zaman insanların kalbini kırıyorum,kimi zaman kalbini yapıyorum.ama sen illa da benim istedigim zamanlarda gelsin diyorsan sevdigin rapçileri dinleyebilirsin.böylelikle enazından 1-2 söz gelebilir aklına.

Harika ve seviyeli yorumlar geliyor . Maxicep üyelerini bu yüzden seviyorum :)

• Beğen
senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
Bende bi ara şarkı yazıodum beğenenler oluodu neyse geçelim güzel bişeyler yamak istiosan kesinlikle kendi şarkılarını dinleme her şarkıda aynı sözleri kullanmaya başlar kendini geliştiremezsin öyle ceza&sagopa&cartel gibi ünlü rapçileride dinleme zamanla onlara benzemeye başlıcaksın yeni bişeyler yaratmak için amatör şarkıcıları dinle beğenilen pop şarkıları rap'e uyarlamaya çalış aralarından biriki cümle al işine yarıcaktır. yada önce kendine bi konu belirle konuyla ilgili şiirler oku kimin söylediğine ve türüne bakmadan konuyla ilgili şarkılar dinle bi süre sonra o konuyla ilgili bişeyler yazmak istediğinde kafiyeli cümlelerin ard arda sıralandığını görüceksin. yardımım dokunduysa ne mutle bana. saygılarımla SENHOR_DİABO :oke:

enkazcı

Üye
ne demek kardeşim ya alınırmıyım zaten yapamadım ki :D :D :D

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende bi ara şarkı yazıodum beğenenler oluodu neyse geçelim güzel bişeyler yamak istiosan kesinlikle kendi şarkılarını dinleme her şarkıda aynı sözleri kullanmaya başlar kendini geliştiremezsin öyle ceza&sagopa&cartel gibi ünlü rapçileride dinleme zamanla onlara benzemeye başlıcaksın yeni bişeyler yaratmak için amatör şarkıcıları dinle beğenilen pop şarkıları rap'e uyarlamaya çalış aralarından biriki cümle al işine yarıcaktır. yada önce kendine bi konu belirle konuyla ilgili şiirler oku kimin söylediğine ve türüne bakmadan konuyla ilgili şarkılar dinle bi süre sonra o konuyla ilgili bişeyler yazmak istediğinde kafiyeli cümlelerin ard arda sıralandığını görüceksin. yardımım dokunduysa ne mutle bana. saygılarımla SENHOR_DİABO :oke:

deniycem bunu . genelde aşk ile ilgili yazıyorum . dün biraz kastım çıktı bişeyler ama istediğim gibi değildi pek .

ne demek kardeşim ya alınırmıyım zaten yapamadım ki :D :D :D

eyvallah :ehe:ehe

One907

One907

Üye
Akşam haberlerini izle sonra 1 oturuşta parçanın sözlerini bitirmeyi dene.

enkazcı

Üye
one907 haklı haberlerde gözünün önünde bir sürü olay canlanacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt