İlginç

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İlginç
arkadaslar bugün profilime bakarken sunu fark ettim konu sayım 56 beğeni sayım 112 x2 var
sadece bu amaç gereksiz olmaz :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Hemen ara bence :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
nokia_belle

nokia_belle

Üye
1000'li sayılara gelince her 1 için 1 lira veriyorlar sen şimdiden puan gibi biriktir seneye araba diğer sene evi alırsın

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
la bunu 55deyken açaydın olurdu, şimdi 57 olmuş konu sayın olmamış, sana acil 2 beğeni lazım ama benim mauseda beğeniye tıklayınca bişi oluyor böyle, basamıyorum :bleh:

• Beğen
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:D:D acil tecrübeli daha önce birilerini begenen 2 begenici aranıyor :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
achambo

achambo

Üye
benim konu sayısı beğeni oranım nasıl:sirit:

- - - Eklendi - - -

mobilim:ehe

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sen yeterki iste ben yaparım bak simdi 1770 :)

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
Enes

Enes

Üye
seviyosan git konuş bence

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kim kimi seviyor ? :hmmm

achambo

achambo

Üye
kim kimi seviyor ? :hmmm

ben ...... Yı seviyorum ama daha onu hiç görmedim nerde bilmiyorum niye sevdiğimi de bilmiyorum....(devamı var ama okumasanız daha iyi olur)

- - - Eklendi - - -

yav ben bilmiyorum da niye seviyorum ki beynime bir sey mi oldu acaba kafayı mı yiyorum zaten dün evden çıktım tam çöpün yanındayken çöpte hareket gördüm bu ne diye bakıyodum ve yavru köpek çıktı yanında da kız çocuk vardı ağır yaralıydı onu hastaneye götürmek için uzandım o sırada arkamda biri belirdi ve beni de çöpe attı. Poşetin içindeydim ve küçük kız bana "bir an önce çıkmalıyız yoksa başıma gelenleri görücen sen de abi lütfen hemen çıkalım " dedi biraz uğraştıktan sonra poşet yırtıldı sanki poşet 5 kat kalındı

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ne oluyo lan:D:D:banghead::banghead:

achambo

achambo

Üye
ve son engel çöpün kapağı kalmıştı ama çok ağırdı sanki üstünde 3-4 kişi oturuyodu ve uğraştım ama açamadım sonra ne yaparım diye düşünürken

- - - Eklendi - - -

Yanımdaki kız şimdi aç dedi ama açılması iyice abandım yine açılmadı sonra zorla da olsa açtım ve kızı aldığım gibi hastaneye götürdüm, ailesini sordum numaralarını bilmiyorum dedi ve ben de başında bekledim durumunun ağır olmadığını öğrendiğimde rahatladım ve hastaneden çıktım bugün çok garip gelmeye başlamıştı bir şey yoktur inşallah diyip yürümeye devam ettim

- - - Eklendi - - -

Kimse bakmıyo herhalde :hmmm

- - - Eklendi - - -

5-10 dk yürümüştüm ki telefonum çaldı bilmediğim bir numaraydı açtım ve bir adam çabuk hastaneye dön yoksa kötü olaylar olacak dedi ve cevap vermeme fırsat bulamadan kapattı ne olduğunu anlamıyordum ve o anda kurtardığım köpek yanıma geldi ve onu alıp hastaneye dönmeliyim diye düşünürken doktor beni aradı kızı dışardan biri gelip bıçaklamıştı maskeli olduğundan tanınmıyordu

Invoke

Invoke

Üye
okumadım hacı :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt