• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

>>>İlginç ve Sıradışı Tasarımlar<<<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
>>>İlginç ve Sıradışı Tasarımlar<<<

Sıradışı, ilginç ve işlevsel tasarımlardan bazılarını sizler için derledik. Hem kullanım rahatlığı hemde eğlenceli görüntüleriyle birbirinden ilginç tasarımlar.

Yaklaşan yaz tatiliyle birlikle sevimli Japon Balığı'nı da beraberinde tatile götürmek isteyen için işlevsel bir fanus. Kulbundan tutup istediğiniz yere taşıyabileceğiniz bir fanus görenlerinde ilgisini geçecek.

Birbirinin içine geçtiğinde küp haline gelebilen tabureler hem dekoratif görünümüyle hem de işlevselliğiyle göz dolduruyor. Bu 6 adet tabureyi işiniz bittiğinde içiçe geçiriyorsunuz ve küp şeklini alarak yer kaybını önlüyor.​

Bu boy ölçme levhası sıradan bir ölçer yerine sizin hangi ünlüyle aynı boyda olduğunuzu gösteriyor. Ünlülerin isminin yazılı olduğu sıraya göre boyunuzun denk geldiği isim sizinle aynı ölçüye sahip. Oldukça keyfli ve dekoratif bir ürün.

Bu abajur benzerlerinden biraz farklı. Çünkü isteğinize ve kullanım amacınıza göre uzayıp kısalmanın yanı sıra içiçe geçen diğer parçaları ortaya çıkıyor. Oldukça şık ve işlevsel bir tasarıma sahip bir lamba.

neslein

Üye
haber için tesekkürler

POWER

Üye
sonuncusu ve tabure hoşuma gitti.Özellikle tabure çok işlevsel.TEşekkürler !

leiche

Emekli Yönetici
değişik
normal şeyleden sıkılanlar için

haber için tesekkürler,boy ölçen ayna güzel miş

Altun.

Üye
teşekkğrler ben böle değişiklikleri severim ya tabureyi bende beendim

CoYoTe®

Üye
Çok Mükemmel Tasarımlar Yaa...SaoL

OGUZ_87

Üye
abi çok değişik ilginç

güzel şeyler şu hangi ünlüyle aynı boyda olduğumuzu gösteren de benim favorim

xkadir61

Üye
teşekkürler. güzel paylaşım.

GuNSTuR

Üye
ilginç tasarımlarmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...