İlginç ölümler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
İlginç ölümler!
1)Rusya’daki gizemli ölüm 2 Şubat 1959’da Rusya’nın Ural Dağları’nda
yaşanan olay, ülkenin en ünlü çözülememiş gizemi oldu. 28 Ocak’ ta Ural Politeknik Enstitüsü’nden on öğrenci kış yürüyüşü ve kısa süreli kamp için yola çıktı. Bir öğrenci kendini kötü hissedince dağda uygun bir bölgede kendini toparlayabilmek için kaldı. Diğer dokuzu ise ormanda bulundu. Terk ettikleri çadırları içerden yırtılmış bir şekilde bulundu. İlk iki ceset ormanın içinde yalınayak ve sadece iç çamaşırları ile, sonraki üç ceset ise benzer bir durumda yakın bir yerde bulundu. Bundan iki ay sonra ise, son kurbanlar 75 metre uzaklıkta kar altında gömülü bulundu. Dört öğrencide büyük iç yaralanmalar, kırık kaburgalar ve ezilmiş kafatasları vardı. Birinin dili yoktu. Gerçek şu ki müfettişler saldırıya benzer herhangi bir bulgu bulamadı. Son dört kurbanın da başkalarına ait olduğu düşünülen ve radyasyon içeren kıyafet giydikleri belirtildi. Çığ, uzaylılar ve askeri test ölüm olaylarıyla ilgili olarak ortaya atılan teorilerden birkaçı.


2)Tatlıdan ölmek İsveç Kralı Adolf Frederick yemeği çok severdi ve bu yüzdende öldü. 1771 de 61 yaşında bir sofrada etler, ıstakozlar, çorbalar, tütsülenmiş etler, şampanya ve en sevdiği tatlıdan 14 tane yadikten sonra ölmüştü.


3)Juriye sunum sırasında ölüm Sivil savaştan sonra politikacı Clement Vallandigham çok başarılı bir avukat olarak tanınmıştı. 1871 Thomas McGehan 'in mahkemede savunmasını yaparken juriye tabancanın pozisyonunu göstermek isterken kaza ile kendisini vurdu.Teorisi doğruydu ve müvekkili suçsuzdu ama bunu ispatlamak için yaptığı gösteride yaşamını yitirdi..


4)Meslek ölümü Allan Pinkerton (1819-1884) meşhur Pinkerton detektif ajansını yaratan kişiydi.Suç tahlil teknikleri konusunda çok önemli çalışmaları vardı.Böyle bir araştırma sırasında kaptığı enfeksiyon yüzünden yürürken öldü.


5)Hipotermi'den ölüm 1998'de bir Fransız oldukça karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bir ip bağladı, ipi de büyük bir kayaya bağladı. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ateş etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştügünde asılı kalmadı. Soguk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttugu zehri kusmasını sagladı. Sudan bi balıkçı tarafından çıkarılıp hastaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü...

6)Ayakparmağı yüzünden ölüm Meşhur viski tadımcısı Jack Daniel 1911 de bir sabah işyerine erken geldi.Kasasını açmak istedi fakat şifreyi hatırlayamadı. Kızgınlıkla kasaya tekme attı ve ayakbaşparmağı yaralandı. Buradan kaptığı enfeksiyonla da öldü.

7)Bobby Leach ölümden korkmayan bir adamdı.1911 de Niagara şelalerinden bir tüple atlamıştı ve bu gösteriyi defalarca tekrarlamıştı.Fakat bukadar cesur olmasına karşın ölümü çok ironik oldu.

8)Paraşütten ölüm 1911 de Fransız terzi Franz Reichelt kendi buluşunu test etmeye karar verdi.Kendi yaptığı paraşütle Eyfel kulesinden atladı. Aslında çok süpriz bir ölüm denemez. Bu tarihsel atlayışın video çekimleride bulunuyor.

9)1)Zehir 2) Silah atışı 3)Kluplerde dövüşmek 4) Boğulmak ve ölüm Rus mistik Grigori Rasputin (1869-1916) da ilk olarak on kişi tarafından zehirlendi,fakat ölmedi.Daha sonra tabancayla vuruldu,ölmedi arkasından üç defa daha vuruldu gene ölmedi,inanılmaz dövüldü ve boğulmak istendi ama hiçbirisinde ölmedi.Rasputin en sonunda bir kasabada huzur içinde yaşadı ve eceliyle öldü.

10)Beyzbol dan ölüm Hindistanlı beyzbol oyuncusu Ray Chapman bir beyzbol maçında atış sırasında öldü.1920 de oynanan bir maçta kafasına beyzbol topu gelmesi yüzünden öldü.
 


tempestshine

tempestshine

Üye
birincisini biliyordum.tam korku filmi konusu olur :eller:
 
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
zaten korku filmlerinin çoğuda bir grup arkadaş bir yerlere giderler olanlar olur:D
 
15097

15097

Üye
Birincisi çok ilgincime gitti :hmmm
 
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
aynen ilkki çok ilginçmiş çok merak ettim ne olabilir acaba bunu yapan? :hmmm
 
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Birinin dili yokmuş diğerleri kafası kaburgası ezik şekilde nasıl saldırıya uğramazlar ki kendi kendilerii mi öldürmüşler:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
29
Görüntüleme
701
gonyalı
Cevap
5
Görüntüleme
985
DarkredBlue61
KARİZMATİX
Cevap
5
Görüntüleme
454
haydaravısyon


Üst Alt