ilginç olaylar 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
ilginç olaylar 3
-1932 yilinda Los Angeles olimpiyatlarinda Fransiz atlet JulesNoel'in disk atmada kirdigi olimpiyat rekoru sayilmadi. Çünkü atisi izlemesi gereken bütün hakemler, sirikla yüksek atlama yarismasini izlemek için arkalarini dönmüslerdi.

-1840'da ABD baskanligina seçilen William Henry Harrison, çok soguk bir günde Washington'da açik havada düzenlenen göreve baslama töreninde sapka ve palto giymeyi reddederek yaptigi uzun konusma sonucu zatürre oldu. Yeni baskan sadece bir ay görev yaptiktan sonra öldü.

-Meksika'daki bir saglikli yasam merkezinin sahibi, vasiyetine mezarligin sigara içilmeyen bölümünde gömülmek istedigini israrla ekletmeye çalisti.

-Sinema yildizi Brooke Shields, sigara hakkinda görüslerini açiklarken, ''Sigara içmek öldürür. Öldügünüzde hayatinizin önemli bir bölümünü kaybedersiniz'' dedi.

-George Orwell'in ünlü romani "Hayvan Çiftligi"ni geri çeviren kitap editörü, "Amerika'da hayvan hikayeleri satmak imkansizdir" dedi.

-Ünlü kemanci Zubin Mehta, "Bence bir orkestrada kadinlar olmamali. Erkeklesiyorlar. Erkekler onlara esit davraniyor. Bence bu çok korkunç bir sey" dedi.

-Washington D.C. Valisi Marion Barry sehri ile övünürken, "Cinayetler disinda en düsük suç oranina sahibiz" demisti
 


tempestshine

tempestshine

Üye
Sondaki adam yine yine ve yine keriz :kop:
 
esokmen

esokmen

Üye
Sonuncu sacmalamis ya
 
turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
başkan harrison da az keriz değilmiş hani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yavuzkaraca
Cevap
21
Görüntüleme
2K
hikmet366
roethlisberger
Cevap
5
Görüntüleme
1K
ltfllh


Üst Alt