ilginç bir olay..

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
ilginç bir olay..
merhaba arkadaşlar. ben her zamanki gibi 2 yıl önce bu zamanlar sabahlıyodum yine. salonda tek başıma üçlü koltukta pc başında geçiririm zamanımı ve bu koltuğun arkasında yaklaşık 1,50 metrelik bir ara var tabii. salon bayağı büyük zaten. tam 2 yıl önce mutfağa kola almaya gitmiştim kaçırdığım bir filmi izliyodum. sonra geri geldim tam kulaklığı takacakken koltuğun arkasından bir nefes sesi geldi aldırış etmedim taktım kulaklığı filmimi izlemeye devam ettim. sabah olduğunda annemle babama söylemiştim onlarda bu sesi duyduklarını söylediler. hatta tüm aile bireyleri duymuş. ben pek inanmamıştım o zamanlar ama yine geçende sabahlıyodum. birden bire yine o nefes sesini duydum. sonra düşündüm acaba kendimi nefes sesim mi diye.. bunu kontrol etmek için kendi nefesimi tuttum. bi baktım hala nefes sesi devam ediyor. gerçekten çok tırstım. bilgisayarı öylece bırakıp salondan hemen uzaklaştım.. sizce bu ne olabilir? bir fikri olan var mıdır?...

tarık_07

Üye
Baksaydın orda olan sensin, biz nerden görelim :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67
messevim

messevim

Üye
civciv çıkacak cin çıkacak:)

• Beğen
Tepkiler: rtaymus07 ve orhan.tan
TheCower

TheCower

Üye
Yan dairede operasyon olabilir.

• Beğen
Tepkiler: rtaymus07 ve Dede
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bu filimim izliyordurn

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
creeper

creeper

Üye
Salonun akustiğinden dolayı televizyondan çıkan ses arkanızdaki boşluğa dolup oradan geliyor olmalı.

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
yalnız tv açık değildi. filmi bilgisayardan izliyodum yan dairede falan operasyon olabileceğini düşünmüyorum.. ( duymam imkansız zaten ) son derece ciddi ve ürkütücü bir ses...

umitgul18

umitgul18

Üye
Koltuk nasıl bir koltuk belki koltuğa oturduğunda hava çıkar :hmmm

hikmet366

hikmet366

Üye
:hayalet:

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
baksaydın en fazla ne olabilir ki yaratık canavar olacak değil ya çok film izlemekten böyle olduk.

creeper

creeper

Üye
Koltukta problem yoksa. TV'de problem yoksa, odada ve akustikte de sorun yoksa siz ailecek fıttırmışsınız o zaman. :)

• Beğen
Tepkiler: only star ve key43

OğuzcanAbi

Üye
Piskolojik bunlar@

..maHsun..

Üye
kediler genelde çok sesli nefes alırlar helede yavruları yanındaiken koltuğun arkasında ya hayvan vardır Yada yine hayvan vardır başka ne olacaktı

umitgul18

umitgul18

Üye
zebani olmasın :aha:

kerem28yuksel

Üye
hayvan besliomusun ??????

hepar92

Üye
bi dahakine bak anlarsın nolduğunu çocuk :)

- - - Eklendi - - -

bi dahakine bak anlarsın nolduğunu çocuk :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt