-
Konu Sahibi
-
seni çok iyi anlıyorum kadir benimde 3 bacaksız var benden ufakbenim arşivim kadar olmasada idare eder. benden esinlendiği besbelli
senden niye esinlencekmişim benbenim arşivim kadar olmasada idare eder. benden esinlendiği besbelli
hadi bi de dövüşünfatihsagohiphop™;1028820' Alıntı:senden niye esinlencekmişim ben
hem benimkiler daha iyi tamammı
dövüşürüz ama sizz göremessiniz görmek için bize gelin yada ben abimi nasıl dövdüğümü kameraya çekerimhadi bi de dövüşün
o zaman görüntüleri sabırsızlıkla bekliyoruzfatihsagohiphop™;1029266' Alıntı:dövüşürüz ama sizz göremessiniz görmek için bize gelin yada ben abimi nasıl dövdüğümü kameraya çekerimirit
bu yeterli olurmuo zaman görüntüleri sabırsızlıkla bekliyoruzkadir ALLAH vere eline düşme fatihin yoksa rezilsin valla
kadir bu ne hal abi tüüüüüüüüü yazıklar olsun sanafatihsagohiphop™;1029464' Alıntı:bu yeterli olurmu
bukadar kaşınmasaydın sendefatihsagohiphop™;1029479' Alıntı:ben abimden dayak yedim. beni çok kötü dövdü
kardeşim yazık yaaa boşver dövme. ben biliyom fatihin koyduğu o resim photoshop tu inanmamıştım zatenfatih şuan yaptıklarının bedelini ödüyor. ayağından astım onu tavana.
eee abilerle uğraşırsan böyle olur fatihfatihsagohiphop™;1029479' Alıntı:ben abimden dayak yedim. beni çok kötü dövdü
bunu ben yazmadım bunu abim yazdı şifremi biliyordufatihsagohiphop™;1029479' Alıntı:ben abimden dayak yedim. beni çok kötü dövdü
daha fazla ileri gidersen. bunlardan fazlasını yazmak zorunda kalacaksın. bu sana son uyarım. seni ciddiden çok kötü benzetirim. resimlerinide buraya koyarımfatihsagohiphop™;1029488' Alıntı:bunu ben yazmadım bunu abim yazdı şifremi biliyordu
şimdi intikamını alıyor.
merak etmeyin sıra bende
ALLAAAAAAAAAH kavga büyüyo yaşasıııııııınnnnnnnfatihsagohiphop™;1029488' Alıntı:bunu ben yazmadım bunu abim yazdı şifremi biliyordu
şimdi intikamını alıyor.
merak etmeyin sıra bende
sende gel istersenALLAAAAAAAAAH kavga büyüyo yaşasıııııııınnnnnnn
yok kardeşim ben almim sağolfatihsagohiphop™;1029503' Alıntı:sende gel istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?