Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlerde lumialara android yüklenebilir mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darksage3761
Üye
Konu Sahibi
İlerde lumialara android yüklenebilir mi ?
Lumia 920 almayı düşünüyorm ilerde bu telefona android port edilebilirmi (n9 daki gibi) die sormak istedim çünkü almamda büyük etken bu olacak wp8 in magazası beni arada bırakıyor çünkü alıp almama konusunda
NUD
Üye
Android şu an için portlanamaz gibi görünüyor fakat mağazası Microsoft un verdiği söze göre mart ayında yüzde 80 artış görecekmiş
yumyjikk2
Üye
htc hd2 de windowsphone telefon ama yüklenmemis isletim sistemi kalmadı telefona
Yersiz bir soru/konu...
WP hızı, etkileşimi ve canlı arayüzü ile Android'den daha iyi bir sistem.
Sırf mağazası daha geniş diye Android mi portlansın yani güzelim WP dururken.
Konu resmen kokuyor...
Arkadaşlar. Abd nin merkezi hack yada windows yazilimcilari ağziyla size bir cevap veriyorum.
OLMAZ diye hiç bir şey yok
Bunun için ne lazim
Zaman
Imkan
Mekan
Istek azim hirs
Peki niye zor gorunuyor.
Çunku donanim ayni olsada yazilimla engel koyuluyor. Uluslar arasi yasa kanun ve anlaşmalar var. Sanki bir firma istese tek cihaza wp ve android koyamaz mi koyar. Hatta inşaat sektoru için bu cihazlar var. Ama lisans hakki pahaliya patliyor. Hd2 yi bilirsiniz. 9 canli. Android wp7 wp8 hatta windows 8 bile yulendi.
Yeterki geliştirici ve azimli insan istesin. Imkani olsun. Tabi firma cihazda sistemin önunu biraz acarsa daha rahat yol kat eder. Nokia sybianin onü açikti ama sistem hantaldi. Kan kaybetti. Wp ye geçti geç kaldi. Şunu soyleyim isterseniz l920 ye win8 yuklersiniz ama imkan ve zaman olacak. Halen inanmiyorsaniz. Ipade windows ve android yukleniyor hemde tam sürum.
SAYGILAR...
Android donanım ister. Lumia'nın güzelliği yazılımında zaten. Eğer Android yüklerseniz kamerası iyi olan sıradan bir cihaz olur.
uMTOku
Üye
Lumia aslında donanım uyumluluğu ve stabil oluşu ile iphone benziyor bir şey olacaksa ios kodları bulunup portlansın böylece timcook telefon nasıl yapılır görmüş olur
Sent from my Lumia 920 using Board Express
serinaga
Üye
İlginç, hakikaten madem android portlayacaksın neden lumia alıyorsun ki ?