ilçemizin delisini vurdular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
ilçemizin delisini vurdular
ilçenin bi delisi vardı herkez bilir adam manyaktı çocuklarıkovalar bıçaklardı bıçaklar kızları dürterdi oukl önlerinde önüne gelene söverdi.bi gün kebab için canlı kurba yemiş .dün teravih çıkışı habire sövüp bıçakladıgı amcasının oglu galibaüzrine yürümüş bu yine bu çıakrmış m134ü tamama abartmış olabilirim tabancayı da da dad addad saydırmışbizim deli ayı gibi yere serilmiş cenaze namazı var gitsemmiki tek ben giderim diye korkuyom buyrun buda tam haber biz deli simet diye biliyoduk adını isaymış adı köyden kovmuşlar karıalra tecavüz ediyomuş
KENDİSİNE KÜFÜR ETTİĞİ VE SATAŞTIĞINI İDDİA ETTİĞİ AKLİ DENGESİ YERİNDE OLMAYAN AKRABASINI ÖLDÜRDÜ

buyrun buda resmi çok karizma demi :kop:

adama raporun var kimse bişşey diyemez diye ver gazı ver gazı önüne gelen ar en sonunda böyle süzgeçe çevirirler Allah a şükür birilerini öldürmeden öldürdüler

• Beğen
Tepkiler: -efşan

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sen nerde yasiyonn acaba?:hmmm

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bence git cenaze namazına.deli de olsa o da bir insan sonuçta :D

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Yazık la Adama

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
taşköprüde yaşıyom yav dışardada feci yağmur var.çıakrsam hasta oulrum pazarteside dersanem başlıyo kılan biri olursa bnim içnide bi dua okuyu versin aslında duyunca biraz üzüldüm tabi resmi delimizdi kendisi onunsayesinde koşmayı öğrendim beni hep kovalardı :d:bitek delimiz kaldı oda şükriye oda 90 yaşında
ana ismetin facesi varmış videolarına koptum yanlız [video=facebook;1026948670584]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1026948670584[/video]

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:d:

-efşan

-efşan

Üye
:d::d::d:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o gobekle nasil kosturuyodu sizi?:d:

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
adam olimpiyar koşucusu resmen la at gibi koşuyo nasıl yapıyo çözemedim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
rahmetliyi nasil bilirdin peki?:ehe

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
abaza hayvanların gözlerini çıkarıp bacakalrını kırmayı seven kebab için kurba yiyen çocuk kovalayan kızları dürten köyündeki kadınlara sarkan ayı gibi geyiren(ayı halt ermiş bi geyirirdi ta öbür caddenuyardık)pis kokan babamdan korkan küfürcü (aşırı derecede) ilk okul mezunu galbia vey aokula gitmemiş bilmiyom macun diyince kovalayan şükriyeyle küfür dalaşına giren facesi olan sempati kişilik :ehe babama habire göhhhh göghhh diyomu babamda sinirlenmiş ko punch yapıştırdım bu apışmış hep abi diyodu babama ayrıca babam kiradaski evimizden bizi çıakrtıp vaz gçeen adamı döverek evi zorla aldırmıştı :kop: duyunca kopmuştum döve döve ev aldırmak

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:kop: hicgulesim yoktu ya:kop:

Kedi Yavrusu

Üye

şuradaki yorumlara bakın

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
:d:pandik olan resmi kaldırmışlar yenisini koymuşlar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...