İlan Evlenmek İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Nazy

Nazy

Üye
    Konu Sahibi
İlan Evlenmek İstiyorum

FirstClasss

FirstClasss

Üye
bulur inşallah

dreamgirls

dreamgirls

Üye
bende konuya girmeden, konuyu ilk görünce nazy evlenmek istiyor galiba dedim ama konunun içine girince yanılmışım... :ehe:ehe:islik
nese imamın da reklamı olmuş oldu, aradığını bulur inş. ama bu forumdan çıkcağını pek sanmıyorum, heveslenmesin...:ehe:ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
durumu ii dul bi bayan seni naapsınn....Allah ım yaa...ne insanlar var... :D :D :D :D

Allah gönlüne göre versin ne diyimm... :) :) :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bizde Mi Böyle Ilan Versek Ne Yapsak Yahu :naughty:

omayra

Üye
Aklıma bir arkadaşım geldi; İzmir'de mali durumu iyi dul hanımların daha ziyade Bostanlı semtinde yaşadığını; ancak mali durumu iyi bekar erkeklerin nerede yaşadığını henüz keşfedemediğini söylemişti :ehe :ehe Bekleriz hafız kardeşimizi bi dolansın bakalım Bostanlı'da ama bilemiyorum bir sonuç alır mı? :ehe

dreamnurse

dreamnurse

Üye
tövbe tövbee ne günlere kaldık

kurt bey

kurt bey

Üye
bir hafızın böyle bi işe kalkışması bana pek inandırcı gelmedi. Düzmece gibime geldi.:allalla:

Nazy

Nazy

Üye
    Konu Sahibi
bende konuya girmeden, konuyu ilk görünce nazy evlenmek istiyor galiba dedim ama konunun içine girince yanılmışım... :ehe:ehe:islik
nese imamın da reklamı olmuş oldu, aradığını bulur inş. ama bu forumdan çıkcağını pek sanmıyorum, heveslenmesin...:ehe:ehe

Forumdan Bulunsaydı Biz Bekar gezmezdik,Çoktaaan Evlenmiştik:ehe
Hele Adminler falan şimdiye 4. yle evlenirdi belki:ehe
Blackrose nin 5000 mesajı var 1000 mesajda birini düşürse 5 yapıyor...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
Forumdan Bulunsaydı Biz Bekar gezmezdik,Çoktaaan Evlenmiştik:ehe
Hele Adminler falan şimdiye 4. yle evlenirdi belki:ehe
Blackrose nin 5000 mesajı var 1000 mesajda birini düşürse 5 yapıyor...

e ilahi nazy... neler çıkarıyosun böle ortaya...
şimdi herkes ilan vercek...:islik"ya çıkarsa" diye, nasip kısmet... :ehe

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
adam yakışıklı param çok olsa evlenirdim

islam61

Üye
yorum yoq

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Emeğine Sağlık Güzel Haber...İnşallah Bulur Bir Eş:)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bide hafız olcak zaten ne demişler böyle şeleri ya imamdan yada imam oglundan beklersın dıye bosuna dememısler

fatih100

Üye
slm bn fatih 28yaş 173boy, ciddi evlilik, mutlu bir yuva kurmak isteyen, bayan, arkadaş arıyorum,msn [email protected] 5438134693
arkadaş arıyorum, arkadaş istiyorum, msn arkadaş, msn sevgili, sanal arkadaş, sanal sevgili, sevgili arıyorum, sevgili istiyorum, evlenmek istiyorum,

erdem3113

erdem3113

Üye
:kop::kop:

Takipçi Satın Al

Üst Alt