İkon Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
İkon Yardım
Telefon ayarlarındaki kişileştir tercihler ev ekranı ... bunların mifleri nerede ? Skins series60.mif de değil kabuk temada da değil tahminimce resource app'da. Bunların isimlerini söyleyebilecek var mı bana ?

hikmet366

hikmet366

Üye
kabuk tema da olması lazım

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Bakıyorum denıyorum ama olmuyor kabuk tema ıle ılgısı yok

yaren_dede

yaren_dede

Üye
tercihler: 0x101F86E3-0x1A7D

yanlız nereyi soruyorsun tam anlamadım biraz açarsan belki yardımcı olabilirim :)

ev ekranı? kişiselleştir?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
tercihler: 0x101F86E3-0x1A7D

yanlız nereyi soruyorsun tam anlamadım biraz açarsan belki yardımcı olabilirim :)

ev ekranı? kişiselleştir?

Buradaki ikonların hepsini değiştircem anna ikon olmayacak başka bir ikon yerleştircem buradaki ikonlar nerede bulunuyor ve isimleri nedir ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye

Böyle olurmu mesela galiba ofw kullanıyorsun hakangüvenin ofw modlardan ikon paketi atarak böyle yapabilirsin

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi

Böyle olurmu mesela galiba ofw kullanıyorsun hakangüvenin ofw modlardan ikon paketi atarak böyle yapabilirsin

işte hacım bunu böyle değil veri aktarma ikonu varya oyle değiştircem hepsini

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

Buradaki ikonların hepsini değiştircem anna ikon olmayacak başka bir ikon yerleştircem buradaki ikonlar nerede bulunuyor ve isimleri nedir ?

dostum kodlar bunlar seçenekler bende farklı olduğu için bu şekilde çıkardım ama sendede aynı kodlar bunları değiştirirsen olacaktır :)

temayı açıp skn/ kaynaklar

bağlantı: 0x101F86E3 - 0x1A64
uygulamalar: 0x1A6B
tercihler: 0x1A7D
temalar: 0x1A7E
arama yapma: 0x1A7F
uygulama ayarları: 0x1661
yuklemeler: 0x1A76

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Hocalar bakın benim istediğim ikonlar yabancı bir forumda adam yapmış bende o ikonları çekmeye değiştirmeye çalışıyorum. İngilizcemin yettiği yere kadar çektim bi olmayanlar şunlar :

- - - Eklendi - - -

Ve hepsi resource apps'ın içinde

Süleyman

Süleyman

Üye
Sen o yabancı fw yi ve düzenlemeye çalıştığın temayı bana yollasana.

- - - Eklendi - - -

bana pm at

Takipçi Satın Al

Üst Alt