İkisi de olmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
İkisi de olmayacak


Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in sanki başka isim yokmuş gibi her dönem talip olduğu nöbetçi golcü Semih Şentürk, takımda kalma ihtimalinin yüzde 50 olduğunu söyledi. Milli maç öncesinde Trabzonspor’dan süre isteyen Semih Şentürk adeta çark ederken gelmemek için her türlü bahaneyi üretiyor ama Güneş’in bu oyuncuda neden ısrar ettiğinin esrarı ise çözülemiyor. Futbol stilinin İspanyol futboluna yatkın olduğunu belirten Semih, "Fenerbahçe'yle anlaşamazsam tercihim İspanya olacak. Bu doğrultuda görüşmeler oluyor. Ama şu ana kadar 'seni istiyoruz, ücretin budur' diye bir teklif gelmedi. Bu nedenle bu süreç uzadı. Şu an için hiçbir şey belli değil, her an Fenerbahçe'ye imza atabilirim" dedi.

‘Şampiyonluğu Hak Ettik’
Fenerbahçe’nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk, geçen sezon yaşanan şampiyonluk yarışının da nefes kestiğini dile getirdi. Semih şampiyonluğu hak ettiklerini dile getirirken de, “Beni ısrarla isteyen Trabzonspor da büyük bir başarı elde etti. Averajla şampiyonluğu kaybetti. Biz de geçen yıl kaybetmiştik. Sonuçta ligde bir şampiyon çıkıyor. Bunlar futbolda normal şeyler bu kadar inciğini boncuğunu araştırmaya gerek yok. Trabzonspor da şampiyon olsaydı bizler onları alkışlardık. Nedenleri başka yerde aramaya gerek yok. Emre'nin olayı bizi derinden üzdü. Sonuç olarak bizim şampiyonluğumuz hak edilmiş bir şampiyonluktur. 18 maçta 17 galibiyet aldık. Trabzonspor da çok iyi mücadele etti ama son anda kaybetti. Onların üzüntüsü de anlıyorum" şeklinde konuştu.

Klose Gelmek İstemedi
Trabzonspor’un ısrarla kadrosuna katmak istediği ve adeta bir servet önerdiği Alman golcü Miroslav Klose'nin, Bayern Münih'ten ayrılması kesinleşti. Alman kulübünün internet sitesinden dün yapılan açıklamada sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Klose'nin gelecek sezon Bayern Münih forması giymeyeceği belirtildi. Bu arada Alman Bild gazetesi, Bayern Münih'e 2007'de transfer olan ve 98 resmi maçta 24 gol atan 32 yaşındaki oyuncunun, Valencia'nın da transfer listesine girdiğini yazdı. Bild'de çıkan haberde, İspanyol kulübünün, Klose ile görüşmelere başladığı ileri sürüldü. Öte yandan bu futbolcuyu Galatasaray’da kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi. Gatalasaray’ın yanı sıra Bursaspor'un da Klose'yi istediği ileri sürüldü.

günebakış
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt