İkinci Stoch vakası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRuTaL`

bRuTaL`

Üye
    Konu Sahibi
İkinci Stoch vakası!


Miroslav Stoch'u Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, bu transferin rövanşını Julio Baptista ile almak istiyor.

İtalya basınında hemen hemen her gün yer alan Baptista, Galatasaray ve Fenerbahçe transfer haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi.

Football Itallia ve Corriere dello Spor'ta yer alan habere göre Fenerbahçe ve Galatasaray Baptista'yı kadrosuna katmak için kıyasıya rekabet halinde.

Özellikle Galatasaray'ın bu transferde oldukça istekli olduğu ve Baptista için 6.5 milyon avro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkarttığı ileri sürüldü.

Roma kalecisi Doni ile de temas halinde olduğu iddia edilen Galatasaray'ın Doni ve Baptista için Roma'ya 10 milyon avro'luk bir teklif ettiği ve İtalyan kulübünün de bu teklife oldukça sıcak baktığı Çizme basınında sıkça işleniyor.

Real Madrid ve Arsenal'den sonra Roma'da da istediği ortamı bulamayan Baptista'nın 2010 Dünya Kupası'ndan sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Roma ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldızın peşinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ve Tottenham da bulunuyor.

Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kurmak isteyen Tottenham'ın Baptista'yı transfer edebilmek için iyi bir teklifle Roma'nın kapısını çalması bekleniyor.

Baptista'nın yanı sıra Galatasaray'ın talip olduğu bir başka Romalı Doni için de başta AC Milan olmak üzere Sampdoria'nın devrede olduğu biliniyor.

BİR BAKIŞTA BAPTİSTA!

Kariyerine 2000 yılında Brezilya Ligi takımlarından Sao Paulo'da başlayan Baptista 2003 yılın kadar bu kulüpte kaldı. Sao Paulo'da göstermiş olduğu başarılı performansı attığı jeneriklik goller ile süsleyen Baptista, 2003 yazında Sevilla'ya transfer oldu.

İki kaldığı Sevilla'da 62 maça çıkan ve 39 golün altına imza atan Brezilyalı, 2005 yılında 20 milyon avro karşılığında Real Madrid'e transfer oldu. Real Madrid'in yıldızlar ile dolu kadrosunda fazla forma şansı bulamayan Baptista, 2006 Ağustos'un da Arsenal'e kiralandı.

Arsenal'de göstermiş olduğu başarılı performansa rağmen teknik direktör Arsene Wenger ile yaşadığı sorunlardan dolayı yeniden Real Madrid'e dönmek zorunda kalan Baptista, 2008 yılında Santiago Barnebau'dan içeri adım atmadan 9 milyon avro karşılığında Roma'ya transfer oldu. 2008 yılından bu yana Roma'da oynayan Baptista 46 kez Brezilya Milli Takımı formasını giydi ve rakip filelere 6 gol bıraktı.



13.06.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler
 


Aksi

Aksi

Üye


fb gene yapar oyununu hıc sasırmam yanı
 
1907fenerbahce

1907fenerbahce

Üye
alırız:naughty:
 
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Fenerbahçe alır şeyi yani Baptistayı:ehe
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
gazeteleri tersten okuyalım
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Biz yine alırız. Eğer böyle birşey varsa. :ehe
 
Aksi

Aksi

Üye


her turlu yaparız dıyosunuz yanı anlıyorum sızı (:
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ben de sizi anlıyorum. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt