komalemdar
Üye
...:::] İkinci El Pazarı [:::......:::] Temiz Telefonlar [:::...
Arkadaşlar elimde çok temiz bir NOKİA 6500 SLİDE modeli var.Telefonun ön tarafında bırakın normal çiziği kılıcal çizik bile yok.Aşağıda telefonun boy boy fotoğraflarını koyacam.Ordan inceleyebilirsiniz.Eğer isteyen olursa msn aracılığıyla cam açıp size telefonu gösteririm.Yada yeni foroğraflarda çekerim.Telefonun arka metal kapağında bazı kılıcal çizikler vardır.İddaa ediyorum eğer o kılıcal çizikler olmasaydı telefonu ilk gördüğünüzde bu telefon sıfırdır diyecektiniz.Telefonda hiçbir sorun yoktur.Sapasağlamdır.Bunun garantisini ben
Arkadaşlar telefonun kutu içeriği tamdır.Ve telefonun kutu içeriğinden sarj cihazı dışında hiçbiri deneme amaçlı bile kullanılmamıştır.Hatta kulaklığı daha poşetin içinden bile çıkmamıştır.Zaten alan arkadaş görünce anlar.
Telefonun Kutu içeriği
1 Adet USB kablosu
1 Adet Tv kablosu
1 Adet Batarya
1 Adet Hafıza Kartı ( 256 megabayttır telefon alınırken içinde 256 megabayt vardı )
1 Adet Telefonun tanıtım CD si
1 Adet kullanım kılavuzu
NOT : Telefon kendi orjinal kutusu ile birlikte gön
FİYAT : 280 TL
NOT 2 : Diyarbakır sınırları içinde telefon elden verilir.Eğer şehir dışı ise önce para havale edilir sonra telefon kargoya verilir.
F
SAMSUNG D900İ
Arkadaşlar telefonun kutu içeriği tamdır.Telefonda abartılı bi çizik filan yoktur.Kılıcal çizikler mevcuttur.Aşağıda fotoğrafları var.Ordan inceleyebilirsiniz.Eğer isteyen olursa msn de cam açarım camda da gösterebilirim telefonu.Telefonun kutu içeriğinden şarj aleti dışında hiçbiri kullanılmamıştır.Kulaklığı filan hala poşettedir.Daha poşeti bile açılmadı.Telefonun faturasıda kutu içinde gönderilecektir.
Kutu İçeriği
1 Adet şarj cihazı
1 Adet kulaklık
1 Adet usb kablosu
1 Adet tv kablosu
1 Adet Samsung d900i cd si
Kullanım kılavuzları,
NOT : Telefon kendi orjinal kutusunda faturası ile beraber gönderilecektir.
Fiyat : 120 tl
Fotoğrafların Linkleri
MSN : [email protected]
Telefon : 0531 722 17 09
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOKİA 6500 SLİDE Arkadaşlar elimde çok temiz bir NOKİA 6500 SLİDE modeli var.Telefonun ön tarafında bırakın normal çiziği kılıcal çizik bile yok.Aşağıda telefonun boy boy fotoğraflarını koyacam.Ordan inceleyebilirsiniz.Eğer isteyen olursa msn aracılığıyla cam açıp size telefonu gösteririm.Yada yeni foroğraflarda çekerim.Telefonun arka metal kapağında bazı kılıcal çizikler vardır.İddaa ediyorum eğer o kılıcal çizikler olmasaydı telefonu ilk gördüğünüzde bu telefon sıfırdır diyecektiniz.Telefonda hiçbir sorun yoktur.Sapasağlamdır.Bunun garantisini ben
riyorum. Arkadaşlar telefonun kutu içeriği tamdır.Ve telefonun kutu içeriğinden sarj cihazı dışında hiçbiri deneme amaçlı bile kullanılmamıştır.Hatta kulaklığı daha poşetin içinden bile çıkmamıştır.Zaten alan arkadaş görünce anlar.
Telefonun Kutu içeriği
1 Adet USB kablosu
1 Adet Tv kablosu
1 Adet Batarya
1 Adet Hafıza Kartı ( 256 megabayttır telefon alınırken içinde 256 megabayt vardı )
1 Adet Telefonun tanıtım CD si
1 Adet kullanım kılavuzu
NOT : Telefon kendi orjinal kutusu ile birlikte gön
lecektir.Ayrıca telefonun faturası kutu içinde olacaktır. FİYAT : 280 TL
NOT 2 : Diyarbakır sınırları içinde telefon elden verilir.Eğer şehir dışı ise önce para havale edilir sonra telefon kargoya verilir.
F
ğrafların Linkleri
SAMSUNG D900İ
Arkadaşlar telefonun kutu içeriği tamdır.Telefonda abartılı bi çizik filan yoktur.Kılıcal çizikler mevcuttur.Aşağıda fotoğrafları var.Ordan inceleyebilirsiniz.Eğer isteyen olursa msn de cam açarım camda da gösterebilirim telefonu.Telefonun kutu içeriğinden şarj aleti dışında hiçbiri kullanılmamıştır.Kulaklığı filan hala poşettedir.Daha poşeti bile açılmadı.Telefonun faturasıda kutu içinde gönderilecektir.
Kutu İçeriği
1 Adet şarj cihazı
1 Adet kulaklık
1 Adet usb kablosu
1 Adet tv kablosu
1 Adet Samsung d900i cd si
Kullanım kılavuzları,
apçıklar v.s NOT : Telefon kendi orjinal kutusunda faturası ile beraber gönderilecektir.
Fiyat : 120 tl
Fotoğrafların Linkleri
MSN : [email protected]
Telefon : 0531 722 17 09