iKiNCi eL N79 ariyorum temiz garantili tam aksesuarli herseyiyle bayiden alinmis gibi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dj_iBoLee

Dj_iBoLee

Üye
    Konu Sahibi
iKiNCi eL N79 ariyorum temiz garantili tam aksesuarli herseyiyle bayiden alinmis gibi
Arkadaslar ikinci el n79 ariyorum temiz garantisi olan tam aksesuarli ilgilenenler pm atarlarsa ii olur gecen gün bi siteden almisdim 380 YTL ye cok temiz herseyiyle ayni sekilde ariyorum en az 12-15 aylik sigortasi ve tam aksesuariyla kutusu ile 300 - 400 arasi ..:megafon:

amon35

amon35

Üye
kaskolu çiziksiz yedek kapaklar hiç kullanılmamış kvk garantili aksesuar + TV ÇIKIŞ KABLOSU fiyat 450TL

Dj_iBoLee

Dj_iBoLee

Üye
    Konu Sahibi
dostum kasko el degistirince bozulur yalniz 450 cok dedin 3 gün önce aldim 380 a tam tesisat + garanti faturasi 14 ay
daha ucuzada var cizik falan ama hani maxi sistemindeki arkadaslaradanda ilgilenen varsa en azindan yabanciya gitmez hesabi burdanda nasiplenen olsun dedim konu acdim ama cok dedin bütcem zor okadara saolasin ilgin icin..

amon35

amon35

Üye
dostum kasko el degistirince bozulur yalniz 450 cok dedin 3 gün önce aldim 380 a tam tesisat + garanti faturasi 14 ay
daha ucuzada var cizik falan ama hani maxi sistemindeki arkadaslaradanda ilgilenen varsa en azindan yabanciya gitmez hesabi burdanda nasiplenen olsun dedim konu acdim ama cok dedin bütcem zor okadara saolasin ilgin icin..
son olarak 440a veririm yedek kapaklar kullanılmadı vs... çiziksiz jealtini yeni çıkardım :box

Dj_iBoLee

Dj_iBoLee

Üye
    Konu Sahibi
gec kaldin dostum ama bi arkadas daha var onada alacaz
o arkadasinda bütcesi biraz pesine zorlanacagi icin
taksit yapacakmisin yaparsan 350 ye kapatalim diger arkadasada alalim.
Bu arada ilgin icinde TSKLER...

cptalperen

cptalperen

Üye
340 ken 300 yapsaydın alırdım :D

were44

Üye
n73 ile takas yaparmısınız üstüne 80 tl veririm

--------------- Ekleme ---------------

n73 m.e üstüne 80 tl versem kabul ersmisiniz

sui_32

Üye
ilanııma bakabilirsiniz

kosezade

kosezade

Üye
bi bak istersen abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt