Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkinci el dm 500s receiver arıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
İkinci el dm 500s receiver arıyorum
arkadaşlar ikinci el dreambox 500s receiver arıyorum satmak isteyen olursa Beni bulsun
--------------- Ekleme ---------------
günceldir....
dispancer
Üye
ben sana sıfır verebilirim eger uyarsa bana mesaj at
nevcam var ama nevcam cok yavas calısan bir sistem o yuzden garanti veremiyorum artı vencamde fazla kanla yok
--------------- Ekleme ---------------
mesajına cevap atamadım arkadasım ikinci el cihaz alamıyorum bende sadece dreambox ve server var
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bende 2 receiver var şuan elimde kullandığım next 2000 cx superplus net var
serverde sıkıntı çektiğim için dream arıyordum şuan server düzeldi fakat sürem dolmak üzere
dispancer
Üye
serverde yardımcı olabilirim dusunursen
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
tamam konuşuruz seninle devamlı forumdamısın sen
dispancer
Üye
aksam saat 9 dan sonra forumda olurum
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
tamam sagolasın bilgiler için bende buralardayım devamlı
dispancer
Üye
tamamdır arkadas ozelde atabilirsin herhangi bir konuda yardımcı olmaya calısırım
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
tamam iyi oldu geldiğin tanıştıma memnun oldum benim adım levent
dispancer
Üye
bende m.o. kardes benım adımda ugur
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ugur kardeşime teşekkür ediyorum gerek cihazı çok hızlı bir şekilde bana ulaştırması ve kurulumundaki yardımları için
Konu kapatılabilir cihaz dispancer ugur isimli arkadaştan Sıfır ve makul bir fiyata satın alınmıştır....
cimbom0055
Üye
merhaba arkadaşlar bnde foruma yeni üye oldum 4 arkadas dream box almak istiyoruz server ile birlikte bu konuda yardımcı olacak arkadas var mı ayrıca fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaslar varsa ve bu konuda yardımcı olrusanız sevinirim
dispancer
Üye
intifada tesekkurler kardesim her zaman yardim ederim kardesim-