ikinci el c7 fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
ikinci el c7 fiyatı
arkadaşlar c7 mi satıp yerine xperia neo v almayı düşünüyorum. Bence nokia bitti :) burada fandroidlik yapmaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın. Neyse, konuya gelecek olursam, elimde ortalama mayıs ayından beri kullandığım garantisi olan c7 var. Köşelerinde birkaç çizik, arka kapağında da ufak bir gömük var. Ekranı ve tuşları tertemiz. Donanım sorunu yok. Sizce ne kadar eder? Vede alacağım telefonun ortalama fiyatı ne kadardır? Ayrıca değer mi? Görüşlerinizi alayim. Teşekkürler şimdiden :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
500 e satarsın 800-900 e sony xperia neo v alırsın.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefonu hiç kullanmadım ama özelliklere bakarsak donma yapmaz ve android4.0 güncellemesini alcak.

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hiç kullanmadım ama özelliklere bakarsak donma yapmaz ve android4.0 güncellemesini alcak.

kamerası? 5mp otofokus var c7 den iyi olduğuna inanıyorum sonuçta kamerada devrim yapmış sony :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
neo al 8mp v alma bence

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
ama neonun fiyatı ortalama 200 lira oynuyor. Bu da beni düşündürüyor. Bi v harfi fiyatı Baya düşürüyor :D arkadaşlar yardımcı olursa karar vereceğim :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
o kadar fark varsa v al fiyatlara bakamadım . Bi kamera için 200 lira verilmez.

Emre-45

Emre-45

Üye
500e satamazsin kolay 600e temiz n8ler gidiyor

pta123

pta123

Üye
benim telefonda ne gomuk var nede cizik tlfoncuya gtrdum 350 dedi:)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C6-01 in sıfırı 500 zaten imkansız 450 ama c7 en kötü 450-500 eder.

Dostnametr

Üye
C6-01 in sıfırı 500 zaten imkansız 450 ama c7 en kötü 450-500 eder.

Telefonum 1 aylık.Aldığım yere götürdüm n8 alıcam kaça sayarsın dedim 450 dedi yok saol dedim çıktım :D Pazarlık yapsam 500 e alırdı.

serinaga

serinaga

Üye
Telefoncu piyasası kuyumcu piyasası gibi olmuş yahuu. Kim ne denk getirirse ...

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ben telefonu minimum 500den satıyorum? Peki arkadaşlar sorun su. Sony ericcson xperia v , c7yi sattığıma değer mi?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Arkadaşım balıkesirde çoğu yere sordum birkaçı beni aşar dedi salladı :) şuan hiçbirinden fiyat almadım :)

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

kalbimdesiin

Üye
Bence yazık olacak c7 ye sonra boynu bükük pişman olursan hiç şaşırmam götür telefoncuYa takas yap 701 ile 1ghz işlemci 512 mb ram android de Ios da oyun program yükleyene kadar akla karayi seçersin hele bi Orjinal belle çıksın Birde onu cfw yapınca symbian tadından yenmez

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
Bence yazık olacak c7 ye sonra boynu bükük pişman olursan hiç şaşırmam götür telefoncuYa takas yap 701 ile 1ghz işlemci 512 mb ram android de Ios da oyun program yükleyene kadar akla karayi seçersin hele bi Orjinal belle çıksın Birde onu cfw yapınca symbian tadından yenmez

dostum iyisin hoşsun da ben kaç aydır uygulama oyun göremiyorum symbian 3 için. Hala fruit ninja oynuyorum afedersin meyveler çürüdü eskimekten :)

fatih982

fatih982

Üye
ben dün izmirde c7 yi 500 everdim n8 aldım