Cestus
Üye
-
Konu Sahibi
-
tavsiyene uymama gerikiyor okulun açılmasını bilmek bile delirtiyor beni intihar düşünüyorumbi uzmana danis
tavsiyene uymama gerikiyor okulun açılmasını bilmek bile delirtiyor beni intihar düşünüyorum
adam edward beyler kaçınBen söyleyim dedim çıplak kadına bakan erkeğin gözü mahşer günü kurşun gibi erirmiş
----------Eklendi @ 23:16:35 ---------- Yazıldı @ 23:07:34 ----------
Eğer vampir hakkında soruların varsa benden başka kimseye gitme
Durumu şöyle açıklayım vampir insanı ıssırıyor şah damarından,vampir bir yandan kanı emerken vampirin dişlerindeki zehir insana geçiyor ve insan hem zehirle hem şah damarının ısırılmasıyla ölüyor.Öldükten sonra zehir devreye geçiyor ve insan değişerek vampir olarak doğuyor anlatabildimmi?
vampirlerle ilgili sorun olursa bana geladam edward beyler kaçın
şimdi vampir nasıl olunur diycem bebek gibi msxlap daki konuya dönecek yinede soruyorum vampir nasıl olunuyor şimdi kurt adam nasıl olunur diycek biriben söyliyim yalan dır kesim ama kurt etinibieşyleree katıp yiyomuymuşsun neymiş yalan yani düzmece ama vampirlik hastalık bildiğim kadarıyla öyle özel güçleri falanda yokturvampirlerle ilgili sorun olursa bana gel
vampirlere inanıyormusunşimdi vampir nasıl olunur diycem bebek gibi msxlap daki konuya dönecek yinede soruyorum vampir nasıl olunuyor şimdi kurt adam nasıl olunur diycek biriben söyliyim yalan dır kesim ama kurt etinibieşyleree katıp yiyomuymuşsun neymiş yalan yani düzmece ama vampirlik hastalık bildiğim kadarıyla öyle özel güçleri falanda yoktur
yokben koca ayaklara büyülü ormandaki konuşan tavşanlara aramızdaki uzaylılara cinler ülkesine inanıyorum töbe töbeevampirlere inanıyormusun
yokben koca ayaklara büyülü ormandaki konuşan tavşanlara aramızdaki uzaylılara cinler ülkesine inanıyorum töbe töbee
hacı büyümü müyü yapıyoalrsa söyle bana bi büyümüyü dua da edebilirler şu sıanvdan ful çekemcinler dedinde cinler hakkinda sorularida bana sorabilirsiniz aram iyidir geceleri uyumuyom bu yuzden birini gordumde bizim buraya bazen ters ayakli kedi olarakta geliyolar
büyü yapanlara cinlerin musallat olma şansı çok fazla ayrıca Allah büyü yapanlara lanet etmişhacı büyümü müyü yapıyoalrsa söyle bana bi büyümüyü dua da edebilirler şu sıanvdan ful çekem
biliyorum zaten büyü yapanların çogu pişman gnoxis forumunda büyü yapanalr diye ankette çogu kişi pişman oldugunu yazmış en güzeli oyunu dürüstçe oynamak hileyle oynamışsın en sonunda ne faydası olacak zevkikini çıakra çıakra oynayalım bitirelmi oyunumuzubüyü yapanlara cinlerin musallat olma şansı çok fazla ayrıca Allah büyü yapanlara lanet etmiş
bence çalış ve dua etbiliyorum zaten büyü yapanların çogu pişman gnoxis forumunda büyü yapanalr diye ankette çogu kişi pişman oldugunu yazmış en güzeli oyunu dürüstçe oynamak hileyle oynamışsın en sonunda ne faydası olacak zevkikini çıakra çıakra oynayalım bitirelmi oyunumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?