iki senelik hangi bölüme gitsem?

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
iki senelik hangi bölüme gitsem?
sınavsız geçiş yapıp 2 senelik gidicem hangi bölümü tervcih etmeliyim?
coğrafi bilgi sistemleri
bilgisayar teknolojileri
bilgisayar oparatörlüğü
ben bu üçünü düşündüm ama

Basım ve Yayın Teknolojileri 2Bilgi Güvenliği Teknolojisi 2
Bilgi Yönetimi 2
Bilgisayar Operatörlüğü 2
Bilgisayar Programcılığı 2
Bilgisayar Teknolojisi 2
Coğrafi Bilgi Sistemleri 2
İnternet ve Ağ Teknolojileri 2
Mobil Teknolojileri 2
Pazarlama 2

bu bölümlerde var hangisine gitmeliyim?

punisioner92

punisioner92

Üye
kardeşim kendini hangi bölümde iyi hissediyorsan onu tercih et birde bizim bi arkadaşın dediği gibi önü açık bir bölüm seç

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
_RYUK_

_RYUK_

Üye
iki yıllık üniversite istiyorsan dgs yi de düşün ona göre bölüm seç bence

punisioner92

punisioner92

Üye
birincisi gideceğin bölümleri internette araştır iş istihdamı atamaları nasıl diye bak kafana yatanı seç ha benim gibi inatçı biriysen çalış seneye 4 yıllığa git ben okulu bitireli 2 sene oldu ancak bu sene gidecem inşallah

- - - Eklendi - - -

_RYUK_ kardeşin dediğinide dikkate ak o daha doğru demiş

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
birincisi gideceğin bölümleri internette araştır iş istihdamı atamaları nasıl diye bak kafana yatanı seç ha benim gibi inatçı biriysen çalış seneye 4 yıllığa git ben okulu bitireli 2 sene oldu ancak bu sene gidecem inşallah

- - - Eklendi - - -

_RYUK_ kardeşin dediğinide dikkate ak o daha doğru demiş

aslında inatçı biriyimdir yaparım normalde ben bu sene hiç çalışmadım çalışamadım kendimde istemedim doğrusu annemin ameliyatları o bu şu derken olmadı toparlayamadım kendimi seneye tekrar girmek isterim ama maddi açıdan zor olucak onun için iki senelik gidicem dgs falan olmadı kpssye giricem üniversite bitince onun için yoksa ben kazanırdım hiç çalışmadım 216 puan aldım çalışınca olur bişeylerde neyse hayırlısı olsun :)

- - - Eklendi - - -

iki yıllık üniversite istiyorsan dgs yi de düşün ona göre bölüm seç bence

tamam ben bi bakim o zaman araştırayım biraz :D

punisioner92

punisioner92

Üye
aslında inatçı biriyimdir yaparım normalde ben bu sene hiç çalışmadım çalışamadım kendimde istemedim doğrusu annemin ameliyatları o bu şu derken olmadı toparlayamadım kendimi seneye tekrar girmek isterim ama maddi açıdan zor olucak onun için iki senelik gidicem dgs falan olmadı kpssye giricem üniversite bitince onun için yoksa ben kazanırdım hiç çalışmadım 216 puan aldım çalışınca olur bişeylerde neyse hayırlısı olsun :)

- - - Eklendi - - -

tamam ben bi bakim o zaman araştırayım biraz :D

Kardeşim Allah annene acil sifalar versin anladım durumunu ama sana çalış çabala derim 2 yıllık okuduk tan sonrada okuyabilirsin Allah yardımcın olsun

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim Allah annene acil sifalar versin anladım durumunu ama sana çalış çabala derim 2 yıllık okuduk tan sonrada okuyabilirsin Allah yardımcın olsun

İnşallah allahın izniyle okucam hakkimizda hayırlısı olsun :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt