İki PKK'lıdan İnanılmaz İtiraflar ! - İşte Terör Örgütünün Hayrete Düşüren İç Yüzü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
İki PKK'lıdan İnanılmaz İtiraflar ! - İşte Terör Örgütünün Hayrete Düşüren İç Yüzü
Diyarbakır'dan terör örgütü PKK'ya katılan iki genç,
eylem yapmadan kamptan kaçtı.

İki PKKlının anlattıkları ise bir hayli ilginç!

Diyarbakır’dan terör örgütü pkkya katılan ve daha sonra kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan H.A., ile D.B., örgütün Kuzey Irak’taki kamplarında kendilerine domuz eti yedirildiğini ve dini inançların yok sayıldığını söyledi.Diyarbakır’da propagandadan etkilenip terör örgütü pkkya katılan 19 yaşındaki H.A., ile 17 yaşındaki D.B., örgütün Kuzey Irak’taki kamplarına götürüldü.Burada bir süre eğitim alan 2 genç umduklarını bulamayınca pkkdan kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

Yaklaşık 15 gün kamplarda kalan D.B., “Örgüt kamplarındayken okuduğum kitaplarda ve sohbetlerde dini inançlı olmadıklarını gördüm. Sürekli inançları yok sayan yaklaşımlar sergiliyorlardı. Sürekli bize domuz eti yedirildi. Bu nedenle kaçmaya karar verdim” dedi.

‘PEYGAMBERİ KÖTÜLEDİLER’

Örgüt içinde dini yok sayan yaklaşımlara sadece 1 ay tahammül ettiğini belirten 19 yaşındaki H.A. da, Haziran 2009 tarihinde katıldığı örgütten, Temmuz ayında kaçtığı söyledi. H.A., örgüte katıldığı ilk günden itibaren inançsız olduklarını gördüğünü, ısrarla domuz eti yenmesi yönünde nasihatlar aldığını belirtti. H.A., “Hazreti Muhammed ve islamiyeti kötülüyorlardı. Dinin olmadığını Marksist görüşlerin benimsenmesi gerektiğini anlatıyorlardı. öcalanın, dine yönelik eleştirilerinin yer aldığı kitapları bizlere okutuyorlardı. Domuz etinin yemenin bir sakıncasının olmadığını da ısrarla bize anlatıyorlardı. Hatta bize domuz eti de yedirdiler” dedi.

İki genç, suça karışmadıkları için, etkin pişmanlık yasasından yararlandırılıp serbest bırakıldı.

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor ve By Dizi

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Teröröün dinle ne alakası olur işte en basit örneği

ısland

Üye
Teröröün dinle ne alakası olur işte en basit örneği valla ha ya adamlar t c hastanesinden tc okulundan yararllanıyor sonra da bu ülkeyi yok sayıyola r ben onlara burda bi küfür ederim bide ha maxicepe almazlar

Odysseus

Odysseus

Üye
Hayır neyi merak ediyorum. Herşey tamam da be imansız deyyuslar o Doçkaları dağlara nasıl çıkarıyorsunuz. Domuz eti mi bu kadar kuvvet veriyor size.

akula

akula

Üye
Hayır neyi merak ediyorum. Herşey tamam da be imansız deyyuslar o Doçkaları dağlara nasıl çıkarıyorsunuz. Domuz eti mi bu kadar kuvvet veriyor size.

yok domuz eti değilde g... korkusundandır bizlerden korkmasalar adam olsalar insan olsalar tabi bunları yapmak içinde biraz beyin lazım

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
Aynen dedıklerınıze katılıyorum herkes ınancında serbesttır

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Domuz eti yiye yiye domuz olmuşlar ... Dinsiz imansiz adamdan korkacaksın herşeyi yapar onlar ki yapıyorlar zaten ....

huri$

huri$

Üye
allah hepsinin belalirini versin
olmeyip surunerek can versinler insallah yasattiklari acilarin kat kat fazlasini ceksinler butun annelerin bedualari uzerlerine olsun

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mustafa ' m güzel kardeşim , bu bebek katilinin isminin geçtiği yeri baş harfini küçültüp ( ' ) işaretini de kaldırman , onlara layık bir makyaj yapman mümkünmüdür kardeşim .

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sanırım konuyu takip etmedin , ya da dikkate almadın ..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
3-4 gün Maxicep'e gelmeyince yorum yapılan konunun renk tonu koyu değildi görmemişim kusura bakma.

Dediğini yaptım :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sevgili Mustafa ne kusuru dostum , haliyle insan her zaman forumda bulunamıyor .

Dikkate aldığın için ,duyarlılığın adına sonsuz teşekkürler ederim .. Elin kolun dert görmesin sağolasın Dostum :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. :oke:

sx1sever61

sx1sever61

Üye
milli birlik beraberliğimize kasteden düşmanlar belalarını bulacaktır. M.KEMAL ATATÜRK.

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
belki bundan sonra bir daha katılmayacaklar ama bu vatanın ekmeğini yiiyp 19 yaşına gelen ve sonra da dağa çıkan adam zaten daha işlemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt