Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki model arasında kararsız kaldım sizce hangisi??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 392151
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
İki model arasında kararsız kaldım sizce hangisi??
1...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2. olanın kasası diğer nirvanalardan farklı acaba eski bi model mi ??
fnldstntn
Üye
dostum casper i tavsiye etmem toshiba hp acer sony gibi markalari oneririm...
Silinen Üye 392151
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
bunlardan birini alıcam. sipariş verilmiş. ikisi arasında kararsız kaldım.2. yazıdım modelin özellikleri daha yüksek ama kasasının modeli diğer nirvanalardan farklı. acaba dedim eski bi model mi ? bunu merak ediyorum..
fnldstntn
Üye
eski model degil bencede 2. cisini al....sadece farkli....
Silinen Üye 392151
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
casper sadece bir model üretio nirvanalarda oda 1.si gibi diye duydum.. baktım sonra 2.si daha hoşuma gitti ama tereddütte kaldım eskii mi die
Casper tavsiye etmem.. Toshibada türkiyedeki prizlere uyumlu değil.. Yani onların elektrik ayarları cok üstün bu yüzden bilgisayar prizde şarj halindeyken birde üstüne acık oynuyorsan o sırada Elektirkler gidip gelirse.. cihaz maf olur ...
Silinen Üye 392151
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
artık sipariş verildi bu ikisinden biri olucak. 2. modeli istiyorum ama diğer nirvana modellerinden farklı bi modeli var. acaba eski bi model mi yoksa oda yeni çıkan modellerden mi ?
futbol123
Üye
casper tavsiye etmiyorum ama madem sipariş verdiniz tabiki 2.modeli alın neden derseniz i5 2520m i5 2410 a göre daha iyi ve performanslıdır terettüt etmeden 2.modeli alın
caglet
Üye
Ya alttaki daha güzel ama onunda mousepad kısmı normale göre biraz daha solda oda kullanımı gerçekten etkiliyor .. ben hiç bi laptopta rahat etmem.. sen bana farketmez diyosan alttakini al.. oda gerçekten hoş ama mousepad solda
Ya alttaki daha güzel ama onunda mousepad kısmı normale göre biraz daha solda oda kullanımı gerçekten etkiliyor .. ben hiç bi laptopta rahat etmem.. sen bana farketmez diyosan alttakini al.. oda gerçekten hoş ama mousepad solda