Ikeada bir gece saklanarak kalabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Ayıp etme kardeş daha yaşımız kaç başımız kaç Amerika'da yaşamıyoruz. Sadece öyle bir macera yapmayı planlıyordum, size ihtimalleri sordum. Söylediğiniz kadarıyla öyle bir şey mümkün olmayacak. Başka bir çözüm yolu da olmadığına göre bu iş yatacak.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

zombaka

zombaka

Üye
böyle işlerle uğraşmayın hiç bişey olmazsa siciline işlenir en iyisi kız arkadaşını al çekirdek çitleyin değişik bişey istiyosan kabak çekirdeği kullan

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mhmtkhrmn, dogukan-, .NeXuS. ve 1 kişi daha

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Ya bırak onu bunu fantezi istiyorsan sinemada bir filmden başka filme ( seninki bitince filmin yarılarına doğru başka filme ) gir. Orası hem karanlıkta olur ;)

hardal00

hardal00

Üye
De get isine yatta uyu basina is alip ne yapacan

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Neyse bu macera yaş, yardımlarınız için teşekkür ederim beyler.

Not: Beş vakit namaz kılan biriyim Allaha şükür, sandığınız gibi biri değilim sadece macera için, başka bir şey için değil -_-

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve codblackops2
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye

Not: Beş vakit namaz kılan biriyim Allaha şükür, sandığınız gibi biri değilim sadece macera için, başka bir şey için değil -_-
Çok film izlemeyin

Çok film izlemeyin

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Töbe Töbe. :oha::no::nono::polis::(:)

hardal00

hardal00

Üye
Kardes merak ettimde kalirsan sabah namazini kacirirsin abdest alcaj yer yok teyemmumde zor bak bu ise girme birde filmi birak namaza daha iyi odaklan

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Kardes merak ettimde kalirsan sabah namazini kacirirsin abdest alcaj yer yok teyemmumde zor bak bu ise girme birde filmi birak namaza daha iyi odaklan
Akşamdan abdest alırsam sorun olmaz. Ben imam hatipteyim, abdestimi sabahtan alıp akşama kadar tutuyorum. Ama sanırım iş yaş oldu :P

kfahaa

kfahaa

Üye
Git ikeaya dinleme kimseyi :-) saklanmak için bir dolaba gir :-) kameranın görmediği bir yer seç takıl sabah olunca dolaba tekrar gir müşteriler gelmeye başlayınca gizlice çık :-) Artık gece neler yaparsınız bilemem :D:naughty: . Ama kene falan çıkar dikkat et 8-):muha:

ozakin70

ozakin70

Üye
Illa böyle macera olsun diyosan karakola gizlice gir bigün nezarette kal muhakkak biri sizi farkedecek kapalı kaldık dersiniz

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Orası boş kalmaz ki. Bir grup güvenlik geceden sabaha kadar da görevde kalır. Düzenli olarak volta atarlar mekanda, biri zaten kamera başında durur boş kalmaz orası, yakalanırsanız haneye tecavüz. Ama küçüksünüz bir de aileler araya girerse yakalandıktan sonra gideceğin karakol, emniyet binasındaki amir iyi biriyse güzel bir anı olarak aklında kalır. Diğer ihtimali de sen düşün macera diyorsun ama ıslah evinde de iyi maceralar yaşayabilirsin :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hardal00

hardal00

Üye
Akşamdan abdest alırsam sorun olmaz. Ben imam hatipteyim, abdestimi sabahtan alıp akşama kadar tutuyorum. Ama sanırım iş yaş oldu :P
Niye kardes imamhatipliler 12 saat osurmadan durabiliyormu :)

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sn mahalle bakkalında filan kal hem içerde yemekte yersin bakkalın tvsi ve wifisi de var ise sabaha kadar keyif :D :D

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
:kop2:

NEXUS

NEXUS

Üye
Edit :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Niye kardes imamhatipliler 12 saat osurmadan durabiliyormu :)
Şahsen ben sabah namazında aldığım abdesti yatsı namazına kadar tutabilirim. Nedeni ise okulun tuvaletinin duvarlarında bile dışkı olması. Abdest alıncak yer yok neredeyse, tuvaletler çok kötü. Bende evde alıp tutuyorum.

Üst Alt