Çok film izlemeyinNeyse bu macera yaş, yardımlarınız için teşekkür ederim beyler.
Not: Beş vakit namaz kılan biriyim Allaha şükür, sandığınız gibi biri değilim sadece macera için, başka bir şey için değil -_-
Çok film izlemeyinNeyse bu macera yaş, yardımlarınız için teşekkür ederim beyler.
Not: Beş vakit namaz kılan biriyim Allaha şükür, sandığınız gibi biri değilim sadece macera için, başka bir şey için değil -_-
Günde 4 tane Amerikan gençlik filmi izlediğim vardı doğru söylüyorsun.sÇok film izlemeyin
Çok film izlemeyin
Töbe Töbe.![]()

Akşamdan abdest alırsam sorun olmaz. Ben imam hatipteyim, abdestimi sabahtan alıp akşama kadar tutuyorum. Ama sanırım iş yaş oldu :PKardes merak ettimde kalirsan sabah namazini kacirirsin abdest alcaj yer yok teyemmumde zor bak bu ise girme birde filmi birak namaza daha iyi odaklan

Niye kardes imamhatipliler 12 saat osurmadan durabiliyormuAkşamdan abdest alırsam sorun olmaz. Ben imam hatipteyim, abdestimi sabahtan alıp akşama kadar tutuyorum. Ama sanırım iş yaş oldu :P

Pırasa naber?

Şahsen ben sabah namazında aldığım abdesti yatsı namazına kadar tutabilirim. Nedeni ise okulun tuvaletinin duvarlarında bile dışkı olması. Abdest alıncak yer yok neredeyse, tuvaletler çok kötü. Bende evde alıp tutuyorum.Niye kardes imamhatipliler 12 saat osurmadan durabiliyormu![]()