BelaMonte
Üye
ciddiyim ben vallaha bakNe yiyoruz![]()

Kamera var tamam da biz bir şey çalmayacağız. Sadece dolaşırız sabahlarız. Polislik bir sorun olur mu? ailemizin duymaması lazımE kamera vardir dogal olarak.yatcak yerinizmi yok![]()
illa macera ariyorsaniz yapin.ama olurda ertesi sabah biri kamera kayitlarinda sizi gorse dogal olarak polisi ararKamera var tamam da biz bir şey çalmayacağız. Sadece dolaşırız sabahlarız. Polislik bir sorun olur mu? ailemizin duymaması lazım
ailemizin haberi olur mu? sabah direk kaçsak arkamızdan polis filan gelir mi? yada oranın müdürü varsa izin alsak :Pilla macera ariyorsaniz yapin.ama olurda ertesi sabah biri kamera kayitlarinda sizi gorse dogal olarak polisi arar
Valla o kadarını bilemem.18 yasindan buyukseniz polis sizi enselediginde aileyi cagirmiyorlar diye duymuştumailemizin haberi olur mu? sabah direk kaçsak arkamızdan polis filan gelir mi? yada oranın müdürü varsa izin alsak :P
guzel bi yatak bulup yatin :P17 yaşındayız. Risk derecesi kaç sizce .sValla o kadarını bilemem.18 yasindan buyukseniz polis sizi enselediginde aileyi cagirmiyorlar diye duymuştumguzel bi yatak bulup yatin :P
Aslinda sanmiyorum.eger gece olaganustu bir durum olmazsa acip tum gecenin kamera kayitlarini inceleyecek halleri yok ya.zaten hirsizlik felan oldu mu kontrol ediyolar .yuzde olarak 80e 20 yakalanmazsiniz diyorum17 yaşındayız. Risk derecesi kaç sizce .s

Eğer ümraniye meydandaki ıkeada kızla ıkeada kaldılar gibi bir haber gelirse o benimdirAslinda sanmiyorum.eger gece olaganustu bir durum olmazsa acip tum gecenin kamera kayitlarini inceleyecek halleri yok ya.zaten hirsizlik felan oldu mu kontrol ediyolar .yuzde olarak 80e 20 yakalanmazsiniz diyorum![]()
ama inşallah gelmez..155i ariyorum...Eğer ümraniye meydandaki ıkeada kızla ıkeada kaldılar gibi bir haber gelirse o benimdirama inşallah gelmez..