Seni seviyorum aşkımmmmmmmm sesimi duy dileeeeeeek
PuGatorY Üye Konu Sahibi Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitiraaaaaaaaff ediyoruuuuuuuuuummmm Seni seviyorum aşkımmmmmmmm sesimi duy dileeeeeeek
serinaga Üye PuGatorY' Alıntı: Seni seviyorum aşkımmmmmmmm sesimi duy dileeeeeeek Genişletmek için tıkla ... HACI bu bağırtıya kesin duymuştur heeaaa ...
PuGatorY' Alıntı: Seni seviyorum aşkımmmmmmmm sesimi duy dileeeeeeek Genişletmek için tıkla ... HACI bu bağırtıya kesin duymuştur heeaaa ...
|SEÇKiN| Üye valla dilek'in duyduğundan eminim de, site yöneticileri duyar mı bilemem! ama eminim aşıklara anlayış göstereceklerdir! ha bu arada, dileğin cevabını da bekliyoruz ha! hadi dilek nerdesin? yöneticiler gelmeden sen yetiş ablacım, sora geç kalmış olabilirsin... demedi deme sora! )))
valla dilek'in duyduğundan eminim de, site yöneticileri duyar mı bilemem! ama eminim aşıklara anlayış göstereceklerdir! ha bu arada, dileğin cevabını da bekliyoruz ha! hadi dilek nerdesin? yöneticiler gelmeden sen yetiş ablacım, sora geç kalmış olabilirsin... demedi deme sora! )))
fullwar Üye Aklıma Tülaaaaaaaaaaaaay diye bağırıp ağlayan abi geldi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aklıma Tülaaaaaaaaaaaaay diye bağırıp ağlayan abi geldi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fullwar Üye spy ghost' Alıntı: seni platonik seni @fullwarbu arada kahkaha attım Genişletmek için tıkla ... Ben hala atıyorum.
spy ghost' Alıntı: seni platonik seni @fullwarbu arada kahkaha attım Genişletmek için tıkla ... Ben hala atıyorum.
spy ghost Üye daha belli değil yaz ortalarında düşünüyoruz tuba allah etmesin ya adam zır deli kahkaha atarken zor yazdım
daha belli değil yaz ortalarında düşünüyoruz tuba allah etmesin ya adam zır deli kahkaha atarken zor yazdım