KD1907
Üye
Yoo belki gerçektende öyle nerden biliyon öyle olmadığınıHem polis hem hakim hem admin olduğu bir rüya görüyor ses etmeyin uyanmasın![]()

Yoo belki gerçektende öyle nerden biliyon öyle olmadığınıHem polis hem hakim hem admin olduğu bir rüya görüyor ses etmeyin uyanmasın![]()

horluyo lenYoo belki gerçektende öyle nerden biliyon öyle olmadığını![]()
AhahhahaahahahahahahahaıubahıfnjıdanaıdnjandıjjndaınjınıjadnojadadnojadnojadjnoadnjodajnodanjoYoo belki işinin başında uyuya kaldıhorluyo len

pc başında hakimlikAhahhahaahahahahahahahaıubahıfnjıdanaıdnjandıjjndaınjınıjadnojadadnojadnojadjnoadnjodajnodanjoYoo belki işinin başında uyuya kaldı![]()

Evet belki öyle teknoloji çok gelişti bu devir sizin eski devre benzemez teknoloji devri artık herşey elinin altında ihtiyar. Lütfen "elinin altında" ile ilgili bi şaka yapma elimden bi kaza çıkar diyim.pc başında hakimlik![]()
Aferin, cezan kalktı.Yoo belki gerçektende öyle nerden biliyon öyle olmadığını![]()
Senin horlaman bizim mahallesen duyuluyor.horluyo len

Uyanığım.Hem polis hem hakim hem admin olduğu bir rüya görüyor ses etmeyin uyanmasın![]()

Sen nasıl istersen, multi üyeliklerini de engellemekiz.O kadar ban az bence 4719371937293293728 yıl ban verin komserim
Teşekkürler komserim adamsınızAferin, cezan kalktı.
Senin horlaman bizim mahallesen duyuluyor.
Uyanığım.![]()
Sen nasıl istersen, multi üyeliklerini de engellemekiz.

Sen de adamsın, herkes terörist olduğunu itiraf edemez.Teşekkürler komserim adamsınız![]()

Ben dağdan indim hemdeSen de adamsın, herkes terörist olduğunu itiraf edemez.![]()
![]()
Daha doğrusu ihtiyarla birlikte indik dağdan 
Ihtiyar yalanlıyor o yüzden ona ban ve hapis cezası verdim.Ben dağdan indim hemdeDaha doğrusu ihtiyarla birlikte indik dağdan
![]()
Haketmişti zaten başkomserimIhtiyar yalanlıyor k yüzden ona ban ve hapis cezası verdim.

Sana da madalya vereceğim bu sayfada 331. mesajı attığın için.Haketmişti zaten başkomserim![]()
irit 

AhahahaSana da madalya vereceğim bu sayfada 331. mesajı attığın için.![]()
irit
![]()
Teşekkürler başkomserim 
Birşey değil, bak İhtiyar007'i banladım da cevap veremiyor.AhahahaTeşekkürler başkomserim
![]()

MaalesefBirşey değil, bak İhtiyar007'i banladım da cevap veremiyor.![]()
Sen sus teröristMaalesef

Gardiyanlar atın şunu banhaneye.Maalesef
bu mesajı şikayet ediyorumSen sus ******![]()

Gosmerim affit bini lötfenGardiyanlar atın şunu banhaneye.
Gardiyanlar atın artık şunu banhaneye.bu mesajı şikayet ediyorum![]()