.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Pek iyle gözükmüyor, ben yokken kopuyormuşsunuz, ben de kopmaya geldim. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
TeknoÖmer' Alıntı: Pek iyle gözükmüyor, ben yokken kopuyormuşsunuz, ben de kopmaya geldim. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi .caner.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... .caner.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Çok düşüncelisin hayırdır
.caner.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... .caner.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Çok düşüncelisin hayırdır
.caner. Üye KD1907' Alıntı: Sa beyler 46 dk sonra tekrar aranızdayım :P Genişletmek için tıkla ... A.s
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi .caner.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Düşünmen yeter Allah razı olsun
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: çok düşünme kafayı yakarsın Genişletmek için tıkla ... Bi sus ya İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam kutluhan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abi saol
İhtiyar007' Alıntı: çok düşünme kafayı yakarsın Genişletmek için tıkla ... Bi sus ya İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam kutluhan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abi saol
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi KD1907' Alıntı: Bi sus ya Hoşbulduk abi saol Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın o 46 dk da
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: Ne yaptın o 46 dk da Genişletmek için tıkla ... Tövbe estağfurullah Aklına neler geliyor senin sapık ihtiyar yürü git bbbbbbb
İhtiyar007' Alıntı: Ne yaptın o 46 dk da Genişletmek için tıkla ... Tövbe estağfurullah Aklına neler geliyor senin sapık ihtiyar yürü git bbbbbbb