Iğrençik Yapalim Daha Doğrusu Yapanlari Anlatalim Kizalim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgi_sahin

sevgi_sahin

Üye
    Konu Sahibi
Iğrençik Yapalim Daha Doğrusu Yapanlari Anlatalim Kizalim
Arkadaşlar Biraz Konuşup Eğlenelim
Hani şu Kadinlar Yada Kibarca Bayanlar Bende Bir Bayanim Ama Bende Rahatsiz Olduğum Için Eleştiriyorum Bu Bayanlik Dişi Bayanlari

Hani Otobüste Kokarlar Birde Bayan Olacaklar!

Göbekleri Açik Tüyleri Ortada Belleride Dahil !

Hani Sifir Kollular Tüylerini Yolmamişlar !

Hani Bu şekilde çekici Ve Güzel Olduklarini Düşünenler Hiçmi Kendilerinden Iğrenmezler

Ben Bayan Kiyafetlerinin Birazdaha özenli Olmasini Istiyorum El Kadar Parçalari Gibi Sokağa çikiyorlar

Lütfen Genç Bayanlar Kendinize Geliniz !

Dejenarasyona çok Uğradiniz !

Tahmin Ediyorum Ki Erkeklerde Hoşlanmiyorlar Dimi Baylardan

Cevaplari öğrenmek Istiyorum!

thebora

Üye
kılsız olsa daha iyi olur:)

jöly

Üye
haklısın Sevgi çok iğrençler ama sadece genç kızlar değil bazı sanatçılarda tv.ye böyle çıkıyorlar :(

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
ilginç konular açıyo bu üye :spr

konu hakkında ise; yorum yapmama hakkımı kullanıyom :)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Bayanlar sanki giderek erkeğe benzemeye çalışıyor ne? % 100 haklısın. :)

sevgi_sahin

sevgi_sahin

Üye
    Konu Sahibi
Bayanlar sanki giderek erkeğe benzemeye çalışıyor ne? % 100 haklısın. :)

evet çünkü ne bulsalar suratlarına çalıyorlar :ehe ,
ozamanda erkek gibi tüyleri çıkıyor :oley

sevgi_sahin

sevgi_sahin

Üye
    Konu Sahibi
ilginç konular açıyo bu üye :spr

konu hakkında ise; yorum yapmama hakkımı kullanıyom :)

ben bir bayan olarak o tip leri gördükçe iğreniyorum da o yüzden
taksimde gezin 15 dakika hepsi iğrenç ve onlar çok güzel olduklarını sandıkça çılgına dönüyorum :ah

sevgi_sahin

sevgi_sahin

Üye
    Konu Sahibi
haklısın Sevgi çok iğrençler ama sadece genç kızlar değil bazı sanatçılarda tv.ye böyle çıkıyorlar :(

haklısın magazin programlarını izlemiyorum ve keşke yok olsalar bir çok gencimiz kızlarımız kardeşlerimiz batak içine özenti yüzünden düşüyorlar yazık değilmi?

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet kötü bi görüntü olur kesinlikle gerçi ben henüz öyle bi bayana rastlamadım ama......

kıyafet konusuna gelince de çok haklısın değişik olucam adına ilginç ilginç kıyafetler, abuk sabuk saçlar, her yeri açıkta bırakan kıyafetler.... bunlar sadece insanı basit yapar o kadar.... ama demek ki bi şekilde yadırganmıyolar ki hala o tarz giyinebiliyolar........

sevgi_sahin

sevgi_sahin

Üye
    Konu Sahibi
evet kötü bi görüntü olur kesinlikle gerçi ben henüz öyle bi bayana rastlamadım ama......

kıyafet konusuna gelince de çok haklısın değişik olucam adına ilginç ilginç kıyafetler, abuk sabuk saçlar, her yeri açıkta bırakan kıyafetler.... bunlar sadece insanı basit yapar o kadar.... ama demek ki bi şekilde yadırganmıyolar ki hala o tarz giyinebiliyolar........

evet fakat anlamadığım birşey var erkekler bu tür kızlarla gezep tozarlar sonra nasıl bir bayanla evlenmek istediklerini sorduğunuzda tabiri caizse (yanlış anlaşılmasın) köy kızı tipi ararlar ve evlenirler daha sonrasında karısını türlü yasaklar koyarken gözleri bu bahsettiğimiz iğrenç tiplerden ayrılmaz :ah

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet fakat anlamadığım birşey var erkekler bu tür kızlarla gezep tozarlar sonra nasıl bir bayanla evlenmek istediklerini sorduğunuzda tabiri caizse (yanlış anlaşılmasın) köy kızı tipi ararlar ve evlenirler daha sonrasında karısını türlü yasaklar koyarken gözleri bu bahsettiğimiz iğrenç tiplerden ayrılmaz :ah

evet çok doğru.....bu konuya erkek üyeler cvp versin de biz de öğrenelim niye böyleymiş.... :lol :lol :lol

sevgi_sahin

sevgi_sahin

Üye
    Konu Sahibi
evet erkekler gördünüz cevaplayın bakalım :ehe

perfectlover

Üye
İlginç, "Mizah" başlığı altında giderek hararetlenecek olan bir tartışma başlıyor sanırım. Kadınların, kendilerine yakışıp yakışmadığına dikkat etmeden sırf "başkaları da öyle giyiniyor" diye kendilerinin de öyle giyinmeleri (daha doğrusu onlara benzemeye çalışmaları), gazete, dergi ve televizyonlarda gelişen "yozlaşmanın" sonucudur bence. Sonuçta elbetteki hem estetik olarak hem düşünce olarak yakışıksız bir durum.

Exalans

Exalans

Üye
kıl değil onlar ayva tüyü :) (hani hülya avşar da böyle oluyormuş)

Quattro

Quattro

Üye
istanbulu filan bilemiyorum ama izmirde bayanlar iyi giyiniyorlar aşırı abes kaçan bi görünüme rastlamadım şimdiye kadar desem yeridir. 1 kez hariç :kop:

perfectlover

Üye
Mekan farketmez Quatro. Bu tür hanımlara her yerde rastlamak mümkün.

sevgi_sahin

sevgi_sahin

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar heryerde rastlanıyor birde bazıları tehlikeli olabiliyor akşam vakti buralarda yanlız dışarı çıkmak yürek istiyor.gelip sataşıyorlar tipini görseniz yüzüne tükürmeye bile değmeyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt