sever1
Üye
İgilizce Eğitim Programları **süper**
Benim gibi boş zaman bulduğunda kendini geliştirmek dil eğitimlerini sürdürmek isteyenler için iphone daki en kaliteli ingilizce eğitim programları paylaşmak istedim.maksat düzen olsun.
1.English at Work( iş ingilizcesi):
içerisinde 14 başlık altında farklı konularla işlenmiş temel bir eğitim bulunuyor her konuda okuma , dinleme, quiz, boşluk doldurma gibi bölümler var inanılmaz kaliteli
Category Education
SellerRed River Press Inc.
Size 31.4 MB
Price$4.99
Last update28/02/2009
Last version1.0
link:
alternatif link::
2.Conversation English (İngilizce konuşma-Günlük konuşma)
Bu programda ilk app ile aynı firmadan çıkma. içerisinde 20 ders var ve konular içerisinde farklı uygulamalar mevcut.. bu program ilkine göre daha iyi kanaatimce.
Category Education
Seller Red River Press Inc.
Size 56.6 MB
Price $4.99
Last update 10/11/2008
Last version 1.2
link:
alternatif link:
3.Collins English Dictionary
Çok kapsamlı ingilizce-ingilizce sözlük inanılmaz kaliteli.
Category Education
Seller Mobile Systems
Size 18.3 MB
Price $29.99
Last update29/09/2008
Last version1.1
link:
4.Proloquo2Go
ben pek beğenmedim ve de kullanmıyorum ama burda bulunsun dedim. isteyen indirir.
Category Education
Seller AssistiveWare B.V.
Size 216 MB
Price $149.99
Last update 21/04/2009
Last version1.0.1
linkler:
5.Amy (Yapay zeka)
İngilizce konuşma robotu. içerisinde farklı dillerde mevcut lakin ingilizce yi seçerek bol bol pratik yapabilir. kızcağıza birşeyler öğretebilir. zevkli bir uygulama
Category Entertainment
Seller John Stefanopoulos
Size 2.1 MB
Price $1.99
Last update 08/05/2009
Last version1.5
link:
6. Lexisgoo Speaking English Dictionary & Thesaurus ..(Benim için 1 numara)
2004 ten beridir dünyada en iyi sözlük programı ödülünü alıyor. içeirisinde google translate var tüm diller ve ayrıca more kısmında grammer bölümü içerisinde bütün ingilizce grammer anlatımı dahil edilmiş mükemmel bir program.
Category Reference
Seller Chillingo Ltd
Size 50.8 MB
Price $0.99
Last update 29/04/2009
Last version3.2
link:
alterntf:
7.Menzel's Word Search (Kelime Oyunu)
Kelime oyunu bölümler halinde verilen kelimeleri tablodan bulup işaretliyorsunuz. ingilizce kelime öğrenme için çok faydalıdır.
Category Entertainment
Seller Joe Crump
Size 1.1 MB
Price$0.99
Last update 17/08/2008
Last version 1.1
link:
alternatif:
alternatif link:
8.Jokes (İngilizce fıkralar)
içerisinde yüzlerce fıkra yüklüdür. internete bağlanmanıza gerek yok bütün fıkralar içerisinde.ingilizce fıkralarla kelime haznemizi geliştirmemiz bence en süper olanı. kesinlikle tavsiye ederim.
Category Entertainment
Seller Mi Mundo iPhone SL
Size 0.8 MB
Price $1.99
Last version1.1.4
link:
alternatf:
9-Lingopal - Fun Multilingual Phrasebook ed (Tam 42 Dilden 42 Dile Konuşan Sözlük!!)
Sevgili Arkadaşlar;
Maxicep.com - Lingopal - Fun Multilingual Phrasebook ed (Tam 42 Dilden 42 Dile Konuşan Sözlük!!) "Lingopal - Fun Multilingual Phrasebook" 42 dilde sesli temel gereksinim duyacağımız kategorilere ayrılmış çeşitli konularda sesli çeviri yapıyor. Profesyonellerce çevrilmiş 900 kadar cümle ve okunuşları(sesli). Hiçbir şekilde internet bağlantısına gereksinim duymadan offline çalışır.
Desteklenen Diller: English, Afrikaans, Bengali, Brazilian Portuguese, Bulgarian, Cantonese, Mandarin, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Malay, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Spanish (Latin American), Swedish, Tagalog, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese.
Not: iPhone/iPod Touch versiyon 2 ve üzerinde çalışır.
link:
v1.0.1
V1.0.2
alternatif:
V1.0.2
1.English at Work( iş ingilizcesi):
içerisinde 14 başlık altında farklı konularla işlenmiş temel bir eğitim bulunuyor her konuda okuma , dinleme, quiz, boşluk doldurma gibi bölümler var inanılmaz kaliteli
Category Education
SellerRed River Press Inc.
Size 31.4 MB
Price$4.99
Last update28/02/2009
Last version1.0
link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alternatif link::
2.Conversation English (İngilizce konuşma-Günlük konuşma)
Bu programda ilk app ile aynı firmadan çıkma. içerisinde 20 ders var ve konular içerisinde farklı uygulamalar mevcut.. bu program ilkine göre daha iyi kanaatimce.
Category Education
Seller Red River Press Inc.
Size 56.6 MB
Price $4.99
Last update 10/11/2008
Last version 1.2
link:
alternatif link:
3.Collins English Dictionary
Çok kapsamlı ingilizce-ingilizce sözlük inanılmaz kaliteli.
Category Education
Seller Mobile Systems
Size 18.3 MB
Price $29.99
Last update29/09/2008
Last version1.1
link:
4.Proloquo2Go
ben pek beğenmedim ve de kullanmıyorum ama burda bulunsun dedim. isteyen indirir.
Category Education
Seller AssistiveWare B.V.
Size 216 MB
Price $149.99
Last update 21/04/2009
Last version1.0.1
linkler:
5.Amy (Yapay zeka)
İngilizce konuşma robotu. içerisinde farklı dillerde mevcut lakin ingilizce yi seçerek bol bol pratik yapabilir. kızcağıza birşeyler öğretebilir. zevkli bir uygulama
Category Entertainment
Seller John Stefanopoulos
Size 2.1 MB
Price $1.99
Last update 08/05/2009
Last version1.5
link:
6. Lexisgoo Speaking English Dictionary & Thesaurus ..(Benim için 1 numara)
2004 ten beridir dünyada en iyi sözlük programı ödülünü alıyor. içeirisinde google translate var tüm diller ve ayrıca more kısmında grammer bölümü içerisinde bütün ingilizce grammer anlatımı dahil edilmiş mükemmel bir program.
Category Reference
Seller Chillingo Ltd
Size 50.8 MB
Price $0.99
Last update 29/04/2009
Last version3.2
link:
alterntf:
7.Menzel's Word Search (Kelime Oyunu)
Kelime oyunu bölümler halinde verilen kelimeleri tablodan bulup işaretliyorsunuz. ingilizce kelime öğrenme için çok faydalıdır.
Category Entertainment
Seller Joe Crump
Size 1.1 MB
Price$0.99
Last update 17/08/2008
Last version 1.1
link:
alternatif:
alternatif link:
8.Jokes (İngilizce fıkralar)
içerisinde yüzlerce fıkra yüklüdür. internete bağlanmanıza gerek yok bütün fıkralar içerisinde.ingilizce fıkralarla kelime haznemizi geliştirmemiz bence en süper olanı. kesinlikle tavsiye ederim.
Category Entertainment
Seller Mi Mundo iPhone SL
Size 0.8 MB
Price $1.99
Last version1.1.4
link:
alternatf:
9-Lingopal - Fun Multilingual Phrasebook ed (Tam 42 Dilden 42 Dile Konuşan Sözlük!!)
Sevgili Arkadaşlar;
Maxicep.com - Lingopal - Fun Multilingual Phrasebook ed (Tam 42 Dilden 42 Dile Konuşan Sözlük!!) "Lingopal - Fun Multilingual Phrasebook" 42 dilde sesli temel gereksinim duyacağımız kategorilere ayrılmış çeşitli konularda sesli çeviri yapıyor. Profesyonellerce çevrilmiş 900 kadar cümle ve okunuşları(sesli). Hiçbir şekilde internet bağlantısına gereksinim duymadan offline çalışır.
Desteklenen Diller: English, Afrikaans, Bengali, Brazilian Portuguese, Bulgarian, Cantonese, Mandarin, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Malay, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Spanish (Latin American), Swedish, Tagalog, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese.
Not: iPhone/iPod Touch versiyon 2 ve üzerinde çalışır.
link:
v1.0.1
V1.0.2
alternatif:
V1.0.2
alıntıdır gaandalf arkadaşımıza teşekkürler..

brovaa kardesimm
vaktin boll olsunn, mahrum etme bizi paylasımlarından, devamınıda bekliyoruz. emegine yuregine saglıkk