By Burhan 2010 Üye Konu Sahibi Furkan sahurda burda değil diğer açtığım konuda olacağız konu bu <sahurda kimler var maxicepde arkadaşlar>konu başlığı altında sahurda devam edeceğiz sohbete
Furkan sahurda burda değil diğer açtığım konuda olacağız konu bu <sahurda kimler var maxicepde arkadaşlar>konu başlığı altında sahurda devam edeceğiz sohbete
By Burhan 2010 Üye Konu Sahibi Yok sana demedim furkan mian rumuzlu arkadaşın ismide furkan o sorduda sahurda burdamıyız diye --------------- Ekleme --------------- Teravi yeni bitti burda --------------- Ekleme --------------- Uyudunuz mu ? Arkadaşlar
Yok sana demedim furkan mian rumuzlu arkadaşın ismide furkan o sorduda sahurda burdamıyız diye --------------- Ekleme --------------- Teravi yeni bitti burda --------------- Ekleme --------------- Uyudunuz mu ? Arkadaşlar
By Burhan 2010 Üye Konu Sahibi Evet serin oluyor klimayınan --------------- Ekleme --------------- Arkadaşlar dün gece giremedim nete bağlantı koptu o yüzden kusura bakmayın
Evet serin oluyor klimayınan --------------- Ekleme --------------- Arkadaşlar dün gece giremedim nete bağlantı koptu o yüzden kusura bakmayın
Tracy35 Üye bende gelldim :=) --------------- Ekleme --------------- nasıl geçti Bugun Gununuz anlatın Bakımm :=) --------------- Ekleme --------------- DangeR©' Alıntı: teşekkurler Genişletmek için tıkla ... bende bu kadar su içtim bugün hehehehe
bende gelldim :=) --------------- Ekleme --------------- nasıl geçti Bugun Gununuz anlatın Bakımm :=) --------------- Ekleme --------------- DangeR©' Alıntı: teşekkurler Genişletmek için tıkla ... bende bu kadar su içtim bugün hehehehe