kardşim ne poz vermis be :)
Anil-D Üye 1buçuk - - - Eklendi - - - resimler benim telefondan c6nın kamerasını kotuleyenler varya o yuzden
hikmet366 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anil-D Üye tema jely bean - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - hikmet çıktınmı
tema jely bean - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - hikmet çıktınmı
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: yukardakı batarya prosunu atsana Genişletmek için tıkla ... az bekle verecem
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: iyi tamam Genişletmek için tıkla ... yok Çıkmadım MOTORA benzin koydum
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: o pronun ismini ver yeter ben bulurum 2 saat aramaya ugraşma Genişletmek için tıkla ... al buyur aramıyordum yüklemede sorun yaşadım da Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
anil41kocaeli' Alıntı: o pronun ismini ver yeter ben bulurum 2 saat aramaya ugraşma Genişletmek için tıkla ... al buyur aramıyordum yüklemede sorun yaşadım da
hikmet366 Üye valla o kapanacak diyince bende direk kapamıyor telefon bu gün bir uyarı ceza puan nım daha silinecek
valla o kapanacak diyince bende direk kapamıyor telefon bu gün bir uyarı ceza puan nım daha silinecek