ifadelerle hikaye yapmaca

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
ifadelerle hikaye yapmaca
arkadaşlar ifadelerle hikaye yapmaya ne dersiniz
ben örnek olarak bir tane yapim
bir gece arkadaşlarla:konus:konuşurken dışardan bir ses geliyodu:icelim:2 adam içki içiyorlardı ve çok gürültü yapıyolardı sonra ben:sinirsinirlendim ve adamlara:sahan2:dedim adamlar bana şişeyi fırlattılar:kahve: kahve içmekte olan arkadaşımın kahvesini geldi arkadaşım:@sinirlendi dışarı çıktı ve adamları:boxdövdü sonra içeri girdi biz:oha:hayretler içerisindeydik 1/2 saat sonra arkadaşlar eve gidiyordu sinirli arkadaşımın önüne 1 serseri çıkıp hava atınca arkadaşım:gun1:adama ateş edip adamı öldürdü askerler geldi ve arkadaşımı yakalamaya çalıştılar . arakdaşım kaçıyordu onlardanaskerler arkasından ateş ettiler ve bacağından vurdular sonrada hapse attılar hapisdede ordaki adamlara sataşıyodu adamlardan biri :nargile:nargile içerken adama tekmeyi çaktı adam yere düştü sonra ayağı kalkarak arkadaşımı öldürmek için kovaladılar:kac:polis geldi ve onları durdurdu:polis:
polis gittiğinde tekrar onu öldürmeye çalıştılar en sonundada arkadaşımı :destere:testere ile öldürdüler.adamlar testereyi hapishanenin geçen yıl kaçmak istediklerinde bodrumda bulmuşardı.ve polis arkadaşımı öldüreni jopla dövdü ve 7 daha hapis cezası verdiler.
bu kadar:D

iremm

iremm

Üye
:ah klavyene sağlık ama zor iş yaw :( bununla uğraşacam derken kafayı yerim :)

kurt bey

kurt bey

Üye
:kop::kop::kop: fatih çok acaip adamsın

xkadir61

xkadir61

Üye
kardeşimin kafası ,derslerinede bu kadar çalışsa, gam yemeyecem ama, cuma günü karnesinde görecez başarılarını,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...