bende ünsüz harf kullanmama kararı alıcaktım :D
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Mehmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... X200.000 Samsunspor' Alıntı: avatar da 10 numara oLmuş vaLLa Genişletmek için tıkla ... Haha, değil mi Güven?.. Ben de bayıldım avatara... Hem cana yakın hem de asabi!.. Kırmızı admin rütbesiyle de uyumlu Hemi de erkek!!! "Bay"kuş
Mehmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... X200.000 Samsunspor' Alıntı: avatar da 10 numara oLmuş vaLLa Genişletmek için tıkla ... Haha, değil mi Güven?.. Ben de bayıldım avatara... Hem cana yakın hem de asabi!.. Kırmızı admin rütbesiyle de uyumlu Hemi de erkek!!! "Bay"kuş
Samsunspor Emekli Yönetici hackLemen Lazım kardeş , Bay' Kuş .. süper yaaaa .. hem sevimLi hem asi , uydu uydu güzeL oLdu
EroL Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu mesajda parmak izi saptadım güven abi
Samsunspor Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: Bu mesajda parmak izi saptadım güven abi Genişletmek için tıkla ... aciL Lazımsın bana paşa
sonyerolsson' Alıntı: Bu mesajda parmak izi saptadım güven abi Genişletmek için tıkla ... aciL Lazımsın bana paşa