İdrarLı ve TükürükLü Menü !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
İdrarLı ve TükürükLü Menü !


ABD'nin Nebraska eyaletinde bir mahkeme, Keith Andrew adlı polis memuru ve ailesine, içerisine idrar ve tükürük karıştırılmış menü veren fast food zinciri Kentucky Fried Chicken'a 40 bin dolar tazminat ödemesine karar verdi.

Omaha kentinde görülen davada, Ekim 2005'te karısı ve o dönem biri 4 diğeri ise 7 yaşında olan oğullarıyla birlikte gittikleri KFC şubesinde yedikleri yemeklerin içerisine, bir şube çalışanı tarafından idrar ve tükürük karıştırıldığını öne sürüyordu.

Çocuklarının yedikleri yemekten dolayı hastalandığını ve geceyi hastanede geçirdiğini söyleyen polis memuru, çalışanlardan birisinin durumu şube yöneticilerine ilettiğini, ancak yetkililerin kendilerini uyarmadığını da iddia etmişti. Şubenin işletmeciliğini yapan Mid Plains adlı firmayı 'ihmalkarlık'tan suçlu bulan yargıç, firma yetkililerine bundan böyle çalışanlarını daha dikkatli seçmeleri konusunda tavsiyede bulundu. KFC yetkilileri ise, dava kararına itiraz edeceklerini açıkladı.

POLİSLERE ÖZEL MENÜ

Davaya konu olan KFC şubesinde bazı çalışanların, polis memurlarına özellikle içerisine idrar ve tükürük karıştırılmış yemekler verdiği ortaya çıkmıştı.


Andrew ve ailesine idrarlı menüleri veren KFC çalışanı Casey Diedrich, geçtiğimiz yıl Nebraska Temiz Gıda Yasası'na aykırı davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle 100 dolar para cezasına çarptırılmıştı.
 


black_angel2123

black_angel2123

Üye
iğreeeeenç
 
cs1453

cs1453

Üye
amerikalıların bi lafı var neyse ssssssss:nono:
 
CEREN

CEREN

Üye
mide bulandırıçı iğrenç ötesi iğrenç...
 
c3r3n

c3r3n

Üye
ne demeli ki şu durumda..
 
qurbuz

qurbuz

Üye
:mahcup::agla:destere::bakim::alsana::hakem::sinir:pokey::pokey::polis:
 
@slantürk

@slantürk

Üye
:hmmm:allalla: iğrenç :bigstar::ss:blink::zong::angry:
 

Silinen Üye 299735

Üye
:oha:Fast food zaten sevmezdim şimdi iğçe midem bulandı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt