Idman maçı g.saray'ın: 3-4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Idman maçı g.saray'ın: 3-4
G.Saray son anda! UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Galatasaray deplasmanda, İsviçre temsilcisi Bellinzona'yı 4-3 mağlup etti. St. Jacob-Park Stadı'nda ilk yarısı 1-1'lik eşitlik ile sona eren karşılaşmada Galatasaray'ın golleri 39. dakikada Kewell, 51 ve 80. dakikalarda Baros ile 90+4. dakikada Lincoln'den gelirken, Bellinzona'nın golleri 32. dakikada Lustrinelli, 47.dakikada Gürkan Sermeter ve 89. dakikada La Rocca'dan geldi. Bellinzona'da Gashi 60. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Galatasaray baskılı oynadığı ama iki kez geriye düştüğü mücadelede uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 4-3 galip ayrıldı.
Bu karşılaşmanın rövanşı 2 Ekim Perşembe günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak.
G.SARAY GOL ARARKEN, GOL YEDİ...
Galatasaray zayıf rakibi karşısında baskılı başladığı maçta gol ararken, kalesinde golü gördü. 32. dakikada Garrido'nun pasında Lustrinelli, De Sanctis ile karşı karşıya kaldı ve yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0.
KEWELL'DAN MÜTHİŞ BİR GOL...
Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, İsviçre'de müthiş bir gol attı. Serkan Kurtuluş'un sağ kanattan yaptığı ortada Kewell ceza sahası içinde bomboş kaldı ve topla buluştu. Kewell topun gelişine sol ayağıyla çok sert bir vole vurdu ve topu ağlara gönderdi. 1-1.
BELLİNZONA'IN GOLÜ BİR TÜRK'TEN...
İkinci yarının henüz ikinci dakikasında Bellinzona'nın ikinci golü geldi. Gashi'nin topuk pasında Galatasaray ceza sahası önünde topla buluşan Türk oyuncu Gürkan Sermeter sağ ayağının dışıyla vurdu ve top köşeden ağlara gitti. 2-1.
MİLAN BAROS'TAN İLK GOL...
Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros, sarı-kırmızılı formayla ilk golünü Bellinzona ağlarına gönderdi. 51. dakikada Lincoln'ün sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde çok iyi yükselen Baros, topu kafa ile ağlara gönderdi. 2-2.
GÜRKAN'IN ASİSTİ, BAROS'UN GOLÜ...
Belllinzona'nın ikinci golünü atan Gürkan, savunmasında hatalı pas yapınca Baros topu kaptı. Baros kaleciyi geçip topu üçüncü kez Bellinzona ağlarına gönderdi. 2-3.
LA ROCCA BERABERLİĞİ GETİRDİ...
10 kişi kalan Bellinzona son dakikalarda kullandığı kornerde La Rocca'nın kafa vuruşuyla maça bir kez daha dengeyi getirdi. 3-3.
LİNCOLN SKORU BELİRLEDİ...
Galatasaray'ın performansıyla tepki alan yıldızı Lincoln, karşılaşmanın uzatma dakikalarında attığı golle sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getirdi. 3-4.
BASKI VAR, SONUÇ YOK...
Şampiyonlar Ligi'ne girme fırsatını kaçıran Galatasaray, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Bellinzona karşısında baskılı bir oyunla maça başladı. Kewell ve Lincoln'ün önderliğinde gelişen ataklarda Nonda ve Baros ilk dakikalarda net fırsatlardan yararlanamadı. Özellikle Nonda hücum hattında aldığı topları çok kötü kullandı. Bellinzona ise orta sahada kaptığı toplar ile sarı-kırmızılı temsilcimizin kalesinde etkili olmaya çalıştı. Bellinzona'nın beklenmeyen golü, Galatasaraylı oyuncuların moralini fazla bozmadı. Galatasaray atakları bu golden sonra da devam etti ve Kewell'ın golü maça dengeyi getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk 45 dakika 1-1 sona erdi.
İKİNCİ YARI ŞOK GOLLE BAŞLADI...
Galatasaray'ın ikinci yarıda baskısını iyice arttırıp farkı açması beklenirken, Bellinzona'nın 47. dakikada ikinci golü geldi. Galatasaray savunması zayıf rakibi karşısında önemli açıklar verdi. Temsilcimiz Baros ile bulduğu golle maça bir kez daha dengeyi getirdi. 60. dakikada Gashi kırmızı kart görünce Galatasaray iyice rahatladı. Çok adamla rakip alana giden Galatasaray pozisyonlara girmesine rağmen üstünlük sayısına çok zor ulaştı. 80. dakikada Baros'un ikinci golüyle Galatasaray 3-2'lik üstünlüğü yakaladı. Temsilcimiz son dakikalardaki Bellinzona atakları karşısında zorlanırken, 89. dakikada yenilen gol moralleri bozdu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Lincoln sahneye çıktı ve skoru belirledi. 2-4.
AYDIN 11'DE YOKTU...
UEFA Kupası 1. tur ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Bellinzona takımına konuk olan Galatasaray'da, maç günü çalışmasında Aydın Yılmaz da sakatlık geçirdi.
Maç günü sabah saatlerinde St. Jakob Park Stadı'nda bir çalışma yapan sarı-kırmızılı ekipte Aydın'ın sakatlanması, eksik oyunculardan dolayı fazlasıyla sıkıntı çeken sarı-kırmızılı ekipte teknik heyeti sıkıntıya soktu.
Kadrosunda çok sayıda eksik oyuncusu bulunan Skibbe'nin, Sabri'nin sakat, Hasan'ın da sarı kart cezalısı olması nedeniyle defansın sağında yeni transfer Serkan'a yer vermesi beklenirken, Aydın'ın da sakatlanması planlarda değişikliğe neden oldu.
Bellinzona karşısında defansın sağında Emre Aşık görev aldı ve Serkan Kurtuluş ise Aydın'ın mevki olan sağ kanada kaydırıldı. Aydın Yılmaz, mücadeleye yedekler arasında soyunmak zorunda kaldı.
Ayrıca, Serkan Kurutuluş ise sarı-kırmızılı formayla ilk maçına ilk 11'de çıkma fırsatı elde etmiş olurken takım kaptanı olarak Ayhan Akman sahaya çıktı.
BAROS İLK 11'DE...
Teknik direktör Michael Skibbe, yeni transferler Milan Baros'a Bellinzona karşısında ilk kez ilk 11'de forma şansı verdi. Ligdeki Kayserispor maçında 73. dakikada, Antalyaspor maçında ise 59. dakikada Ümit Karan'ın yerine oyuna giren Milan Baros, ilk kez sahaya ilk 11 içinde çıktı.
Teknik direktör Michael Skibbe, sergilediği performans eleştirilere neden olan ve Bellinzona maçı öncesi sakatlığı ortaya çıkan Ümit'in yerine Shabani Nonda ile birlikte Milan Baros'u ilk 11'de sahaya sürdü.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
8. dakikada Serkan'ın topuna hareketlenen Milan Baros'un cezalanı içinden orta şut karışımı vuruşu auta çıktı.
11. dakika Lincoln'ün ortasında kaleciyle karşı karşıya kalan Nonda, müsait pozisyonda topu kalecinin üstüne atınca Galatasaray mutlak bir golden oldu.
17. dakikada Lihcoln'ün topuk pasıyla buluşan Nonda, topu Kwell'a verdi. Kwel'ın ortasında savunma araya girdi. Karambolden dönen topla buluşan Serkan'ın kötü ortası auta çıktı.
28. dakikada, Kwell'ın ortasında cezalanı içinde buluşan Nonda topa dokunamadı. Galatasaray mutlak bar golden oldu.
31. dakikada Kwell'ın ortasında cezalanı içinde topla buluşan Lincol'ün vuruşu auta çıktı.
32. dakikada, Kalu'nun ortasına hareketlenen Lustrinelli, Santics'in sağından topu ağlara gönderdi. 1-0
39. dakikada, Serkan'ın ortasına sol kanattan hareketlenen Kwell, topu ağlra gönderdi. 1-1

45. dakikada kendini iyi saklayan Baros, cezalanı içinde topla buluştu. Topu iyi düzelten Baros'un vuruşu kalecide kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR (KİNCİ YARI)
47. dakikada, Wahab'ın topuna hareketlenen Gürkan topu Santics'in sağından ağlara gönderdi. (2-1)

49. dakikada, Galatasaray savunmasının pas hatasından yararlanan Wahap cezalanı dışından 25 metreden sert vurdu Sanctis son anda topu kornere çeldi.
51. dakikada Lincol'ün serbest vuruştaki ortasına kafaya kalkan Milan Baros topu ağlara gönderdi. (2-2)
54. dakikada topu iyi oyuna sokan Sanctis'in topuyla buluşan Kwell, Lincoln ile duvar pası yaparak ceza alanı içine girdi. Ortasını yaptı ancak savunma başarılı oldu. 65. dakikada ceza alanı dışından topu iyi süren Milan Baros, topu Aydın'a verdi. Yaşanan karambol sonrası top savunmada kaldı.
66. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Kwell vurdu top kaleciden dönerek savunmada kaldı.
81. dakikada Gürkan'ın hatalı pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalıp topu kalecinin bacak arasından ağlara gönderdi. (3-2)
82. dakikada Bellizona atağında Wahab kaleciyle karşı karşı kaldı ancak topu auta gönderdi.
86. dakikada cezalanı içine kadar sokulan Baros Yaser'e verdi. Yaser baş kale yerine topu auta gönderdi.
89. dakikada kornerden gelen topa kafayı vuran Rocca topu ağlara gönderdi. (3-3)
90+4. dakikada Lincoln ceza alanı dışından sert vurdu, savunmaya çarpan top üstten ağlarla buluştu.

STAT: St.Jakob Park
HAKEMLER: Sorin Corpodean, Cristian Constantin Nica, Octavian Sovre,
BELLIZONA: Grifti, Siqueira, Mangiarratti, Raso, Gürkan, Gashi, Rocca, Wahab, Lustrinelli (Neri), Rivera Kalu
TEKNİK DİREKTÖR: Marco Schaellibaum
GALATASARAY: De Sanctis, Serkan Kurtuluş (Yaser dk. 72), Meira, Servet, Emre, Volkan, Ayhan, Lincoln, Kewell, Nonda (Aydın dk. 61), Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
GOLLER: Lustrinelli (dk. 32) Kwell (dk. 39) Gürkan (dk. 47), Baros (dk. 51, dk. 81) Rocca (dk. 88) Lincoln (dk 90+4)
SARI KARTLAR: Kwell, Meira (Galatasaray) Dierra (Bellizona)
KIRMIZI KART: Gashi (dk. 60)
 


ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Zor oldu ama kazanmak güzel tabii. Forvet fazla etkili değil, defans çok hata yapıyor. Skibbe'nin bir ayar çekmesi lazım ..
 
Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
yendik ya o yeter istanbuldu fark atar gol yemeyiz
 

Dwyane_Wade

Üye
tebrikler:oke:...ama defansın göbeğindeki servet-meira ikilisi acemice hatalar yapıyor...
 
semih_sk

semih_sk

Üye
her zaman her yerde CIMBOM...:)koclarim benim hepsini de tebrik ederim...ama defansta biraz hata yapiyor sanki...ama olsun kazanmak guzel tabi...:)
 
arslansem

arslansem

Üye
Milaaaaaaaaaaaaaaaaaan Barossssssssssssssssssssss :)
Çok basit gol yiyoruz :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli


Üst Alt