İDM Yi Silemiyorum Ltfen Yardım:S

Sponsorlu Bağlantılar

0nikhee

Üye
    Konu Sahibi
İDM Yi Silemiyorum Ltfen Yardım:S
arkadaslar idm yükledim 60 günlük kayıt süresi hatası bilmemnesi veriyor problem bu deil
problem program ekle kaldır dan internet download manager i kaldırmak istediğimde pc reset atiyor kendine kurtulamıyorum şunu nasıl silecem ltfen yardım edin:S

--------------- Ekleme ---------------

bu sorunu tek benmi yaşıyorum yaw ltfen yardım edin :S

_GöLGeSiZ_

Üye
ilk önce başlat - çalıştır msconfig yazıp başlangıçta çalışan uygulamalardan idm nin yanındaki tık ı kaldırın.
pc yi yeniden başlatın .
program ekle kaldırdan idm yi kaldırın
pc yi yeniden başlatmadan
sistem hangi bölümde yüklü ise o bölüme girerek mesela c de ise c ye girerek idm klasörünü ve içindekileri silin
pc yi yeniden başlatın.
olmazsa
revo unistaler programını googleden arayın yükleyin.
idm yi sag bildirim alanından kapatın sonra revo unistaler ile silin.

0nikhee

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce başlat - çalıştır msconfig yazıp başlangıçta çalışan uygulamalardan idm nin yanındaki tık ı kaldırın.
pc yi yeniden başlatın .
program ekle kaldırdan idm yi kaldırın
pc yi yeniden başlatmadan
sistem hangi bölümde yüklü ise o bölüme girerek mesela c de ise c ye girerek idm klasörünü ve içindekileri silin
pc yi yeniden başlatın.
olmazsa
revo unistaler programını googleden arayın yükleyin.
idm yi sag bildirim alanından kapatın sonra revo unistaler ile silin.
msconfig deki başlangıçta idm yok işte :S
program filesten idm yi silmeye kalktıgımda korumalı yada şuanda çalışıyor hatası veriyor.
Revo Uninstaller programınıda denedim tam silmeye kalkınca pc ye reset atıyor açıldıgındada idm silinmemiş oluyor. silmeden reset atiyor otomatik
IDM sağ bildirimde ztn açık gözükmüyor ama bişey indirmeye kalkınca 60 günlük kayıt süresi doldu diyor geliyor kapanıyor geri bişey indiremiyorum :S

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
1.Eğer Firefox kullanıyorsan Firefox ta Eklentiler i aç ve IDM'nin eklentisini kaldır.

2.Görev yöneticisini başlat ve İşlemler sekmesini aç , orada IDMan.exe işlemine sağ tıklayıp işlem ağacını sonlandır de.

3.IDM'yi çalıştıracak herhangi bir eylem yapmadan IDM'nin kurulu olduğu dizini aç ve IDMan yazan dosyanın sahipliğini al.Sonra da Internet Download Manager klasörünün sahipliğini al.

4.Program ekle-kaldır ı aç ve orada IDMan'ı bulup kaldır.

Üst Alt