idm sürümü doldu başka idm yüklenmiyooo

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
idm sürümü doldu başka idm yüklenmiyooo
slm arkadaşlar internet dowland manager denme sürümü doldu bizm arkadasta crakli sürümü varmış bendekini kaldırdım onu kurmuyo calıştım 60 gün iççinde kayıt yapmadınız idm kapnıuo diyo o crakli süürümü de kullanamıyom bir kac kişiye sordum tek çare format diyolar ama format atama m daha yeni bi süü şey ayarlardım yükledim yani kısacası format atmadan bu işin çözümü varmı yada idm le aynı işlevi gören baska program varmı

mangdaşire

mangdaşire

Üye
internetten buldugun ful idmleri yükleyebilirsin.ya da video indirme amaçlı kullanıyorsan download helper eklentisi ile indirebilirsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
dowland helper hangi tarayıcı için gecerli bide istedigim her siteden video indirebilirmiyim o eklenti sayesinde yaa bide fuull idm de yüklenmiyo işte sürümü doldu kapatılıyo diyo

Revengeful

Emekli Yönetici
  • İDM yi tamamen kapat
  • sağ alt köşeden de çıkış yap
  • Görev yöneticisini aç
  • İşlemler sekmesinde iemonitor.exe yazan programı sonlandır,sonra silebilirsin...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
dowland helper hangi tarayıcı için gecerli bide istedigim her siteden video indirebilirmiyim o eklenti sayesinde yaa bide fuull idm de yüklenmiyo işte sürümü doldu kapatılıyo diyo
mozilla da geçerli.her siteden video indirebilirsin diye biliyorum(hatta xxx sitelerden bile)ben kendim kullanıyorum swf falanda indiriyor.güzel bir eklenti.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hımm bakalım bii herkese teşşekürler :oke:

----------Eklendi @ 11:58:58 ---------- Yazıldı @ 11:48:16 ----------

dostum dedigim eklentiyi kurdum ama benim istedigimunda sitede çalısmıyo mesala bunda denedim

----------Eklendi @ 12:05:42 ---------- Yazıldı @ 11:58:58 ----------

neyse tm idm tekrardan kurdum çalışıyo nası oldu bilmiyom neyse hepinize :tşk:

Üst Alt